Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Planujesz wyjazd do sanatorium? Wyjeżdżasz do sanatorium, szpitala, chcesz się umówić z kimś kto również wyjeżdża w to samo miejsce w podobnym terminie? Chcesz dowiedzieć się co zabrać lub jak było? Tu możesz nawiązać kontakt.
Ja dla odmiany miałem termin na marzec w ostatnim momencie wyjazd został odwołany . Dzisiaj dostałem nowe skierowanie do Wieńca Zdrój na koniec października.
Dagna pisze: 14 wrz 2020 19:11
A z mazowieckiego NFZ ktoś z kwietnia już dostał przydział?
Ja dostałam przydział na 26.10.2020 do Sanatorium Wisła w Iwoniczu-Zdroju a pierwotnie miałam termin na 15.04.2020 do Sanatorium w Wieńcu-Zdroju. Na razie informacja przekazana tylko telefonicznie. Dzwoniłam 8 września do ZUS-u na telefon podany w pierwszym skierowaniu.
agulaps czyli mazowiecki hurtem do Iwonicza wysyła - ja też w końcu dostałam ale na 6.10.2020 do Białego Orła. Może przywitam Cię przy autobusie. Hihi a zainwestowałam w szczepionkę z myślą o wiośnie w Gołdapi ale kleszcze są wszędzie to na przyszłość się przyda.
Ido mnie Zus przysłał skierowanie na rehabilitację... Pierwotnie miała byc Krynica Morska 8 kwietnia.Obecnie dostałem Iwonicz ( Dagna, nie tylko mazowiecki Zus upodobał sobie tę miejscówkę...) od 07.10. Jestem trochę niezadowolony, bo jednak wolałbym nad morze.