Pogaduchy

Tu można inicjować tematy niemieszczące się w zakresie innych kategorii.
Awatar użytkownika
ANDY12345
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 26 maja 2018 11:42
Oddział NFZ: Małopolski
Staż sanatoryjny: 3
Podziękował: 4 razy

Re: Pogaduchy

Post autor: ANDY12345 »

To może nim gwoździe wbijać :roll: :lol: , bo zamiast odkurzacz to powinien się nazywać zakurzacz :lol:
Grażynka już idzie spać :o
Awatar użytkownika
Nutka
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 20 lut 2015 19:53
Oddział NFZ: Świętokrzyski
Staż sanatoryjny: 5
Podziękował: 29 razy
Podziękowano: 6 razy

Post autor: Nutka »

Nie ma się już czym przejmować,udaję,że go nie ma ;) Chociaż dobrze odkurza,ale też nie odkurzam,
bo za dużo ceregieli :roll: Trzeba wodę wlewać,póżniej myć sprzęt :roll: ..... jakby normalnego nie było ;)
Nie powiem,awantury też przez niego są :roll: ....to ja się starałem...... a ta na kolanach ....bla bla bla
A jak żeś se kupił,to czyść,a ja sobie popatrzę :evil: :lol: :lol: :lol:
Awatar użytkownika
ANDY12345
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz

Ja mam już dość długo, silnik mi się spalił, ale udało mi się nowy kupić i jest ok, worki też dokupiłem (na sucho), tylko nie wiem czy mi się uda dokupić takie małe jak z flizeliny do mokrego, bo te co miałem to jakby starawe i się rozlatują :o :lol:
Awatar użytkownika
Nutka
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum

Popatrz na allegro czy na innych,tym podobnych.....czasami za psie pieniądze sprzedają zepsute,
na części w sam raz ;) Ten mój,to nic na sucho nie ma.....trzeba wodę wlać do zbiornika przed
odkurzaniem....to jest dobre dla alergików,bo nie trzeba ze szmatą latać i na mokro sprzątać ;)
A filtry to ma z takiej cienkiej gąbki.....jakby się uparł,to samemu można sobie zrobić ;)
Awatar użytkownika
ANDY12345
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz

Nutko te z na mokro to są jednorazówki, tylko ochronny na ssanie na silnik to jest z gąbki i też nie wiadomo kiedy zacznie się sypać :roll: . Pozałatwiam sprawy to się zainteresuje, chyba że jakiś interesujący zwrocik się załapie w październiku :)
Awatar użytkownika
Nutka
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum

To znaczy Andy,że najwyższy czas zmienić sprzęt :lol: ...jakbyś był zainteresowany,
to z miłą chęcią odsprzedam swój :) ....ze trzy razy był w ruchu,tak raz na rok jest ruszany....prawie funkiel nówka :lol: :lol: :lol:

Dzwoń....pażdziernik jeszcze fajnym miesiącem może być ;)
Awatar użytkownika
ANDY12345
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz

Ale najpierw muszę zakończyć zabiegi, które dzisiaj zacząłem, następnie nieplanowana wizyta w szpitalu, przełożenie terminu badania i jeszcze ważna sprawa a nie znam terminu i jak się instancja ustosunkuje :roll: ... i to by było na tyle bieżących spraw :lol: , a jeszcze wizyta u mojej stomatolog, a i jeszcze sprawdzić co z wizytą w innym szpitalu, bo się zamknęli i ani przez drzwi ani przez drut nijak się dostać :evil: .
Trzymaj go jeszcze, jak do mojego nic już nie dokupię i nie naprawię to wtedy będę zainteresowanym ;) :lol:
Aha, ja do swojego sprzętu jestem mocno przywiązany i jakoś nie spieszno mi zmieniać ;) :lol:
Awatar użytkownika
Nutka
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum

Z takim terminarzem,to się wyrobisz,ale bliżej wiosny :roll:
To już ja prędzej ujarzmię swojego stracha i szybciej się dodzwonię :lol: :lol: :lol:

Dobrej nocy Andy.... trzeba się jeszcze pokrzątać przed drzemką ;)

...ale ja mówię o tym sprzęcie co już się rozlata :twisted: ....przecież :roll:
Awatar użytkownika
ANDY12345
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz

Ale dobrze zakonserwowany :lol: , jak mówią dla chcącego nic trudnego, pokrzątaj się i spokojnej :)
Awatar użytkownika
ANDY12345
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz

No i się przebudziłem , poleżałem, odpocząłem i wstałem :roll: , i dalej się czuję że nic mi się nie chce :lol: ... ale z Wami się przywitam, cześć Słoneczka :) , i na śniadanko zaproszę - prócz wiadomo czego kiełbaskę podsmażoną serwuję. Trzeba szybko zjeść i sprawy nie cierpiące załatwić, a potem zabiegi i popołudnie zastanie... dobrze że obiadek gotowy tylko ziemniaki ugotować :P .
ODPOWIEDZ