Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Nie wiem jak jest u Ciebie , u nas można by już dzwonić . Z tym , że termin wyjazdu nie wcześniej jak 2 paźdz.
Jest teraz dużo zwrotów , być może i te pełne 18 miesięcy nie będą koniecznie wymagane . Najlepiej zadzwoń i zapytaj .
Ewaszko , gdyby nawet był mus te 18 miesięcy , to zwrot można już wziąć , z terminem wyjazdu po 1 paźdz. Ale co Oddział to inna interpretacja przepisów
ricolo666 pisze: 20 wrz 2020 06:58
Witam ,mam pytanie ,czy jak 1 pazdziernika mija 18 miesiecy od ostatniego powrotu z sanatorium moge juz teraz dzwonic o zwroty ???,czy az po pierwszym pazdziernika?.Pozdrawiam
Witam Nie znam odpowiedzi na Twoje pytanie, ale ja bym już dzwoniła. Teraz zwroty są z dłuższym terminem, bo trzeba zrobić test na koronowirusa i musi być wynik negatywny. My otrzymaliśmy zwrot z terminem 12 dni, a u Ciebie do 1 będzie 10. Pozdrawiam i życzę wymarzonego zwrotu, my taki otrzymaliśmy.