Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
A to napewno niema porownania ,w Wieniec niema takiej tradycji i klimatu ,chociaz tylko bylem na wycieczce w Ciechocinku w drodze do Lichenia ,tak tylko ok. 2 godz.Juz tu nie bede pisac poniewaz nie zwiazane to z tematem -tematu
Zwroty przyspieszają,19 wrzesnia miałem nr 11960...spadło na dzien dzisiejszy do 9411,co się dzieje?Panika Covidowa chyba,myślę czy nie dzwonić i pytać się bo czuje że w grudniu pojadę,ale gdzie?Może ktoś napisać w jakie strony wysyła Śląski NFZ? jestem zapisany na reumatologii i kiedyś były takie sanatoria jak Dąbki,Jedlina,Nałęczów,Rabka, Rymanów,Szczawnica,Wysowa,Żyrardów...czy teraz to już wszystko pomieszane?Jeżeli ktoś jest ze Slaska i korzystał ostatnio ze zwrotów to prosze o info.