Sanatorium Wital w Gołdapi
- dani888
- Super Kuracjusz

- Na forum od: 12 lis 2019 20:15
- Oddział NFZ: Podlaski
- Staż sanatoryjny: 2
Re: Sanatorium Wital w Gołdapi
Kurujcie się oboje , uważajcie na siebie bo ja po sanatorium dziś o północy kończę przymusową kwarantannę
Dusiu jeśli będziesdz mogła to napisz proszę o zabiegach ...i o wszystkim
Buziole z Białego Wam obojgu
Nadal pogoda dopisuje na grzybobranie.Pierwsza tura już wysechła w kotłowni.Po obiedzie ruszamy na następne zbiory.Mąż już pobiegł na godzinkę.
Wczoraj miałam okazję widzieć na własne oczy rosnącego chronionego grzybka- Smardza w towarzystwie 5-ciu rydzów.
Pozdrawiam serdecznie .
Karramba.
- alutka 114
- Super Kuracjusz

- Na forum od: 22 gru 2018 19:01
- Oddział NFZ: Małopolski
- Staż sanatoryjny: 4
- wiktor64
- Super Kuracjusz

- Na forum od: 17 sty 2017 20:42
- Oddział NFZ: Dolnośląski
- Staż sanatoryjny: 9
- Podziękował: 57 razy
- Podziękowano: 34 razy
o 19,30 czy jak to woli o 20,00 wypoczywajcie pa
- dani888
- Super Kuracjusz

- Na forum od: 12 lis 2019 20:15
- Oddział NFZ: Podlaski
- Staż sanatoryjny: 2
Zabiegi wykorzystujcie na maxa , przyjemności również a potem pogadamy
Aha , nie przywleczcie mi tu do Białego świruska , omijajcie , proszę
Super , że piszesz stamtąd pomimo trudności z zasięgiem , oby wszyscy tak właśnie podchodzili do tego .
Ale my - Podlasianie jesteśmy słowni , prawda ?
Buziole i miłego pobytu ... a nie głodujecie chociaż ? Bo jak coś to możemy podrzucić jakieś jadełko , w końcu nie jest aż tak daleko . Pozdrawiam cieplutko
Wiktorze...reżim jest baaardzo duży.Wszędzie zmiamy butów. przed i w każdym gabinecie płyny do dezynfekcji rąk.Chodzenie po budynkach tylko w maseczkach i przyłbicach.Nawet przejście 4-rech metrów z podwórza na stołówkę(budynek B) musi być w masce.Pilnują tego pracownicy i sami kuracjusze.Zero glaskania zwierząt.Są śliczne kotki przy wejściu do budynku A.Kuszą sobą na różne sposoby ale jest zajaz dotykania ich.Swoją drogą biedule.Parkietoterapii brak niestety.Jedynie zajęcia w podgrupach mogą nieco złagodzić reżim.
Jest zakaz wchodzenia do budynków osób towarzyszących lub odwiedzających.Jedynie wstęp mają kuracjusze.
.
- alutka 114
- Super Kuracjusz

- Na forum od: 22 gru 2018 19:01
- Oddział NFZ: Małopolski
- Staż sanatoryjny: 4
Stwierdziłam kolejną specjalizację tego ośrodka. a mianowicie jest nim odwyk od relefonu i internetu.Nawet w kafejce internetowej i swego internetetu zasięgu NIET.
Obok tężni jest budowany fajny basen kryty z kompleksem.Podejrzewam że w za ok.1/2 roku będzie czynny.Jest w bardzo zaawansowanym stanie.