Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Nie korzystałam ze zwrotów ale ludkowie piszą, że jest sporo propozycji i to na terenie całego kraju, do wyboru do koloru.
Zadzwoń i się dowiesz u źródła. Jak Ci nie będzie żadna propozycja odpowiadała to podziękuj i zadzwoń ponownie za 2-3 dni.
Pozdrawiam
Też mam zagwozdkę... mogę złożyć wniosek po 18 grudnia ale mając porównanie zimowego i letniego pobytu wolę.. pozna wiosnę
Zobaczymy ... jeżeli z pracą będzie ok to może Szczawnica , Wysowa l, Ustka lub Polańczyk się trafią.
Sąsiadów na zwrot nie namówiłam, chyba wierzą, że jak raz mieli ukochane Świnoujście to tak już zostanie...i tego im życzę bo wyjazd może być styczeń, luty.
Udanych zwrotów Kochani.
Śląska NFZ z reumatologii chciała mnie wysłać do Wieńca Zdroju w październiku, ale oddałam skierowanie (dlaczego w wątku Jutrzenka Wieniec Zdrój subiektywnie, str. 53).
Co do zwrotów, to chyba są po całej Polsce, bo dodzwonisz się tylko do ogólnopolskiej infolinii. Podobno jest zwrotów do wyboru do koloru
witam
Moi drodzy w piątek odebrałam skierowanie z tz. ;zwrotów ; do Świnoujścia od 6.10.2020 ośrodek SWAROŻYC.
poprosiłam morze i przemiła Pani zaproponowała dwa obiekty Admirał i Swarożyc.
Teraz tylko formalności i pakowanie walizki .
pozdrawiam i dużo zdrówka życzę
Ile m-cy musi upłynąć od ostatniego pobytu aby móc skorzystać ze zwrotów /co nt. jest w aktualnych przepisach/??. Czy we wszystkich NFZ jest tak samo??? Pozdrawiam