Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Witam trochę spóżniona ,ale jaka głodna ! ,dobrze ,że jest się czym poczęstować I znów mamy coś nie tylko dla ciała ,ale i dla ducha.To taka na jesienny chłodek otucha Mimo chłodu ,pogodnego i udanego dnia życzę całej paczuszce
No pięknie, pięknie...
Dziękuję Ysy za śniadanko
A Wy dziołszki już rzuciłyście się na gotowca. Tylko na czas człek nie przyjdzie to potem tylko się obliże - heh, koleżanki
Atinka skubnęła i zniknęła, ale ja Ciebie znajdę
Gienia prowodyr akcji by pozbawić mnie śniadanka w całości, chyba będę musiała to zapamiętać
Jasne Ewaszko! znam jeszcze jedno ,ale chybabym przesadziła ,dlatego się powstrzymam i powiem tylko ,że mowa jest srebrem ,a milczenie zlotem.Oczywiście w ramach rozsądku ,rzecz jasna Z tym ,że jednak mów do mnie jeszcze....