Tu się dzielimy przede wszystkim opiniami z pobytów na rehabilitacji a także uczestniczymy w innych tematach a nie tylko czytamy i rozbieramy każde słowo na czynniki pierwsze K.......o.
Zapomnij o mnie...
- ewasz
- Przyjaciel forum

- Na forum od: 10 mar 2014 20:44
- Oddział NFZ: Śląski
- Staż sanatoryjny: 5
- Podziękował: 47 razy
- Podziękowano: 51 razy
Re: Zapomnij o mnie...
Tu się dzielimy przede wszystkim opiniami z pobytów na rehabilitacji a także uczestniczymy w innych tematach a nie tylko czytamy i rozbieramy każde słowo na czynniki pierwsze K.......o.
Esterko, dziękuję
ale rymowanki przeze mnie stworzone przez Wielbicielki moje na Forum chorobą głowy jest nazywane,
więc Esterko uważaj komu złoto chcesz swe ofiarować, żeby też o chorobę głowy Ciebie też nie posądzono
Dani, gdy kruszywa już używasz to pamiętać musisz, że gdy płomień wzniecisz to ognisko rozżarzone może jeszcze bardziej się rozniecić
i ofiarą miłości swej szczególnej możesz stać się sama i już tego żaru możesz nie ugasić i dopiero wtedy kłopot będziesz miała,
kogo swą miłością chcesz obdarzyć i by kruszywa jeszcze można było bezpiecznie nadal wciąż używać
Moim przyjacielem nie będzie ktoś kto mnie oszukuje ,inspiruje wroga by mnie atakował .Jesteś już tym co przeminęło i wiesz jest mi lekko ,nie muszę już nic w związku z tobą
mój wiek niesie porażek wiele,
ale czym zasłużył na nie tego nie wiem,
cóż poradzić mogę na Twą ocenę srogą, dobrze, że kija w ręku nie masz,
bo jeszcze grzbiet wygarbować byłabyś gotowa,
wspomnienia to to czego nam zawsze trzeba,
więc skoro z wiatrem coś przeminęło to tylko na pogodę winę zwalić mogę i wzdychać,
żem znowu coś przeskrobał
nie wiedząc, co i w którym momencie złego uczyniłem