Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Atinko dokładnie teraz jedno danie ,bo już część rodzinki wyfrunęła z gniazda i nie ma kto jeść!A tyle innych pokus jest owocyki ,batoniki i inne luksusy
Zapewne tak Ewaszko .ja z żeberek robię przekładańca ;żeberka ,na nie ziemniaczki talarki ,warzywka ,sól .pieprz ewentualnie inne przyprawy .Przykrywam brytfannę i do piekarnika na godzinę .Pycha!
A do Gdyni to już za daleko?
Nie jestem kucharzem ale pochodzę z rodziny kucharskiej i uwielbiam gotować. Swego czasu podrzucałem na forum różne przepisy i moje i inne wypróbowane.
No rzeczywiście trochę daleko bliżej mam do Krakowa.Fajnie ,że pitrasisz ,tak też można się wyrażać! Ja jak szaleje w kuchni ,to muszę mieć wenę twórczą