Sanatorium Wital w Gołdapi
- dani888
- Super Kuracjusz

- Na forum od: 12 lis 2019 20:15
- Oddział NFZ: Podlaski
- Staż sanatoryjny: 2
Re: Sanatorium Wital w Gołdapi
- alutka 114
- Super Kuracjusz

- Na forum od: 22 gru 2018 19:01
- Oddział NFZ: Małopolski
- Staż sanatoryjny: 4
Oczywiście że tak zrobiędani888 pisze: 08 paź 2020 19:13 Dusiu , wracasz w sobotę , tak ? Ale mam prośbę - po powrocie , w wolnej chwili podsumuj ten pobyt w Witalu , ok ? Myślę , że nam więcej powiesza tymczasem Was oboje pozdrawiam cieplutko
![]()
![]()
.
Wspomnę tylko że nie ma już pokoi 3 osobowych.Są tylko 1-no i 2-u osobowe z racji pandemii.
Dziekuję Alualutka 114 pisze: 09 paź 2020 10:48 Dusiu ale to szybko zleciało, dopiero się pakowałaś na wyjazd, a tu już jutro wracacie, wszystko co dobre szybko się kończy. Pozdrawiam Was cieplutko![]()
Już jesteśmy prawie spakowani.Jutro tylko dopakować się po sniadaniu.Wypić herbatkę z Romanem i powrót do domu.
Część ludzi już dziś wyjeżdża prosto po zabiegach.Wystarczyło dostarczyć koperty zaadresowane ze znaczkami i poczta zrobi swoje.
Wypisy będą gotowe do odbioru już dziś po 18-tej.
To jest lista zabiegów w Witalu anno domini 2020
też ma skierowanie od 31 października. Dodzwonić się nie da. Napisałam maila co mam robić, to po 2 dniach oddzwoniła do mnie kobieta z wielkimi pretensjami że nie potrafię czytać skierowań... Umówiłam się już na testy, ale w szpitalu sprawdzili że sanatorium nie wpisało mnie jeszcze do systemu, więc pewnie w przyszłym tygodniu znowu do nich będę pisać.JOLKAB pisze: 04 paź 2020 16:58Mam skierowanie od 31 październikaAdiadi89 pisze: 29 wrz 2020 13:27 Powiedzcie, pod jaki numer tam się można dodzwonić. Numer że skierowania ZUS chyba wyłączony, podane na stronie też lub nie odbierają. Od 2 tygodni próbuje się dodzwonić i nic. Swoją drogą czy ktoś wybiera się z prewencji na turnus 29 października?