Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Planujesz wyjazd do sanatorium? Wyjeżdżasz do sanatorium, szpitala, chcesz się umówić z kimś kto również wyjeżdża w to samo miejsce w podobnym terminie? Chcesz dowiedzieć się co zabrać lub jak było? Tu możesz nawiązać kontakt.
sciemek pisze:Witam wszystkich wczasowiczów zaczynających turnus od 5.11 dziś dzwoniłem do jantar z kilkoma pytaniami, odp.była następująca parking 48 zeta,TV 23 zeta, kibel darmocha,:) Zakaz palenia,na terenie Hotelu. Pić można, ... można,palić nie bardzo. co ja biedny zrobię . ściemek 33 L. Oj.chyba będzie się działo.
Oj Ściemek Ty potrafisz ściemniać
Byłem w Jantarze "Alma 1" na Falowej 4 na przełomie czerwca i lipca ale żadnych opłat dodatkowych nie było. Pewnie masz błędne informacje
do dorka44 no to wybieramy sie w tym samym terminie do sanatorium ja bede jechac samochodem maz bedzie mnie zawozil z tym ze w godzinach popoludniowych bo pracuje do 12 godziny a to sanatorium to tez gdansk sobieszewo na falowej4 wrazie co to bedziemy w kontakcie jestem codziennie na forum wrazie co pozdrawiam
Byłem już w jednym sanatorium, w Ciechocinku w szpitalu uzdrowiskowym. To tam dopiero komuną( pokoje PZPR) jechało, personel był [cenzura], w Sobieszewie z tego co widzę po zdjęciach będzie git, pozdrawiam wszystkich z turnusu 30-11-2013.
W Sobieszewie też nie można narzekać na personel medyczny. Fantastyczny masażysta, przesympatyczny Rafał, Tomek od zabiegów, Madzia prowadzi najlepsze ćwiczenia izometryczne. Wokół las, morze, cisza i ........ fantastyczna ekipa kuracjuszy
Pozdrawiam wszystkich