Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Dobry wieczór,
Andy jeżeli znajdziesz czas to zapraszam na grzyby, od.Alutki zaproszenie przyjąłeś więc mam nadzieję, że mojego nie odrzucisz, tym bardziej, że chyba nie miałeś jeszcze okazji pozwiedzać moich pobliskich lasów, w których są piękne grzyby
Dzień dobry Paczko,
Cicho tutaj, chyba Wszyscy wykorzystują dobry moment, by wyjść na spacer, bo na razie nie pada deszcz, jeszcze muszę dokończyć niedzielny obiad i popołudnie będę miała wolne i też wyruszę w plener.
Miłej niedzieli życzę
Czesław Niemen Mimozami jesień się zaczyna https://youtu.be/xMnvrv5QPVY
Niestety ta jesień. . Mimozy już przekwitły..Niebawem czas na. ... Nawet nie wiem jaką porę toku.
Jak tam zdrówko Wasze i Waszych rodzin?:
Mnie powolutku ten wredny wirus zaczyna osaczać z każdej strony.Szykuję się na wojnę z nim.
Ojej. Ale wybór. ... Ja mam tylko lipowy..
Ten czarny bez i wrzos.. Oj tak....fiolet -biel ładne zestawienie wizualne i pewnie smakowe. Nawet po małej metamorfozie..