Szalona Paczka

Tu można inicjować tematy niemieszczące się w zakresie innych kategorii.
Gość

Re: Szalona Paczka

Post autor: Gość »

Witajcie moi kochani Szaleńcy Obrazek
Dziękuję za pozdrowienia i ja również Was CIULE :lol: i serdecznie pozdrawiam :serce:
Tak, macie rację, ten temat jest właśnie do tego stworzony żeby pisać co ślina na język przyniesie :D
Z moją białogłową nadal źle i chyba jutro jej do pracy nie wyślę, będę musiał napisać jej usprawiedliwienie :lol: A tak na poważnie to czeka ją z rana telekonferencja z lekarzem :D
Kaziu zastanawia się czy powinniśmy szukać w sobie dziecka :?: Hmm :roll: Uważam że tak, bo w każdym z nas coś z tego dziecka pozostało i trzeba to tylko w sobie znaleźć.
Obrazek

Choćby umiejętność cieszenia się wszystkim czy lubienie się bawić jak dzieci.
Kobiety często skrycie zabawiają się lalkami swoich córek czy wnuczek, a panowie skrycie bawią się zabawkami swoich synków czy wnuków samochodzikami i kolejkami elektrycznymi. Nie wspominając już nawet o piersiach kobiecych które są właściwie dla dzieci a bawią się nimi tatusiowie :lol: :lol: :lol:
Awatar użytkownika
alutka 114
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 22 gru 2018 19:01
Oddział NFZ: Małopolski
Staż sanatoryjny: 4

Post autor: alutka 114 »

Witajcie :D
Jak miło że jesteście w dobrych humorach chłopcy i dziewczynki :D
U mnie też wreszcie przestało padać i nawet wyszło słoneczko, mój mąż przywiózł mi koszyk grzybów, żebym się nie nudziła i pojechał na drugą zmianę :lol:
Do wieczora mam ręce pełne roboty ;)
Miłego dnia wszystkim 🌞
Awatar użytkownika
alutka 114
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz

:lol: :lol:
Ysy dobre :lol:

Kobieta przychodzi do lekarza z niemowlakiem, lekarz po zbadaniu dziecka stwierdza u niego niedowagę. Prosi kobietę o pokazanie piersi. Po dokładnym badaniu mówi do kobiety:
- Nic dziwnego, że dziecko ma niedowagę, pani w ogóle nie ma pokarmu.
- Ja jestem babcią dziecka, ale bardzo się cieszę, że przyszłam - odpowiada kobieta :D
Gość

Alutko :serce: w niedzielę :o
Jak tak lubi to niech sam je czyści i przerabia to zapał mu spadnie :lol:
On ma radochę zbierania a Ty przymus pracy niedzielnej :lol:
Gość

No powiedz sama Alu :serce: czy nie mam racji z tym naszym ukrytym dzieckiem :?:
Myślę że gdyby nie to dziecko ukryte gdzieś głęboko w nas to byśmy byli strasznymi ponurakami.
Ale trzeba też przyznać że jest też wielu ponuraków na świecie którzy nam wiecznym dzieciom psują humory i paskudzą życie.
I myślę że gdyby nie to nasze ukryte dziecko, które nas wybawia z wielu dołków, to byśmy skończyli w wariatkowie :D nomen/omen z SZALONYMI :lol: :lol: :lol:
Awatar użytkownika
ewana
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 09 lut 2020 07:23
Oddział NFZ: Świętokrzyski

Post autor: ewana »

Ysy dopiero byśmy zdziwaczeli :shock: I tacy poukładani i tacy zasadniczy :lol: Jednym słowem sztywniacy ( nie mylić z parkiem sztywnych) ;)
Awatar użytkownika
ewasz
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 10 mar 2014 20:44
Oddział NFZ: Śląski
Staż sanatoryjny: 5
Podziękował: 47 razy
Podziękowano: 52 razy

Post autor: ewasz »

0! I o to właśnie chodzi co napisaliście 👌😊
No to przykre Ysy, że żonusię Swoją w złej kondycyji zastajesz. Trza dochtora, zamów na wizytę domową.
Awatar użytkownika
alutka 114
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz

Każdy kto tu zagląda i nas czyta już wie, że sztywniakami z pewnością nie jesteśmy :lol: i bardzo dobrze. Życie i tak serwuje nam tyle złych emocji, to dobrze, że tutaj możemy się odstresować i dobrze bawić jak dzieci :D
ZenekM197
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 27 cze 2020 20:53
Oddział NFZ: Podkarpacki

Post autor: ZenekM197 »

Zgadzam się z Wami w zupełności, choć czasami sam się sobie dziwię czy czasami nie dziwaczeję zbytnio, bo dzieckiem to już dawno byłem, ale ciągle te psikusy szkolne mi po głowie chodzą :oops: ;) :lol:
I pokusy też mam spore :twisted: , bo wciąż mi się wydaje, że to wczoraj było :ugeek: , kiedy w szkole dziewczyny za warkocze ciągnąłem :oops: :lol: :lol:
Awatar użytkownika
GIENIA
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 18 maja 2016 10:12
Staż sanatoryjny: 16
Podziękował: 260 razy
Podziękowano: 138 razy

Post autor: GIENIA »

Witaj Paczuszko :D
Wczoraj logowałam się na długo , a byłam króciutko na forum :evil: , ale dzisiaj już jestem :D

Tak myśle , co może być antonimem słowo - sztywniak :roll: .. mięczak :?: :o :lol: :lol:

Wszyscy w komplecie się wczoraj odmeldowali ... i dobrze :D

I u mnie niech ta pogoda wraca szybko do normy , bo czas przed wyjazdem przyspiesza , a jeszcze okna w planie - oczywiscie umyć , nie wybić przed wyjazdem :twisted: :lol:

Kobieta umówiła mycie okien. Zjawia się pracownik z agencji sprzątającej i bierze się do roboty. Po godzinie dzwonek do drzwi.
– Pan do kogo? – pyta kobieta.
– Do mycia okien – odpowiada :? mężczyzna.
– Ale ktoś z waszej firmy już u mnie jest...
– To właśnie ja, tylko przed chwilą wypadłem z okna.

:lol:

Obrazek

... jeszcze wpadnę .... na forum oczywiście ;)
ODPOWIEDZ