Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
MarekM pisze: 30 wrz 2020 13:05
Hipokryt dziękuję, za wspomnienie w poście i dobre słowo. Miło mi poczuć się ojcem założycielem. Jakiś czas tu nie zaglądałem więc wypadłem z tematu. dawno też nie byłem w sanatorium więc nie wiem jak teraz jest w czasie pandemii. Niebawem składam wnioseczek o będę czekał na wymarzony wypoczynek i podratowanie zdewasowanego kręgosłupa głównie moralnego. Pozdrawiam i dziękuję Wam za kontynuację mojego tematu. Marek.
Kręgosłup moralny to priorytet. Nigdy za późno żeby go ratować powodzenia MarkuM
Nic z tego nie rozumiem, przecież podobno to kobieta wybiera,no widocznie nie jestem w Waszym typie.A tak na poważnie to pozdrawiam Ciebie Miriam i MaryAn serdecznie,udało nam się spotkać w miejscu jak się okazało wtedy bezpiecznym.
Max-R pisze: 21 paź 2020 15:03
Nic z tego nie rozumiem, przecież podobno to kobieta wybiera,no widocznie nie jestem w Waszym typie.A tak na poważnie to pozdrawiam Ciebie Miriam i MaryAn serdecznie,udało nam się spotkać w miejscu jak się okazało wtedy bezpiecznym.
Bezpiecznie, bo stosowaliśmy wszelkie środki bezpieczeństwa. Maseczki, dystans , a nade wszystko... dezynfekcję