Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Cześć Szalona Paczko
Poczytałem i w garach porządne mieszanie było a smaki i zapachy już mi się pomieszały , ale dorzucę jeszcze żurek na kiełbasie i chyba do końca tygodnia już plan działania Paniom pozostawiam, bo ja to chętnie tylko z garów wyjadam a przygotowania to innym pozostawiam
Miłego wieczoru życzę
Kulinarnie w temacie ,pochwalę się grzybki z lasu dostałam od życzliwej osoby
Obiadek był inny,ale smakowity
Zenku ,tylko bez piórek z makaronem
Czas na spoczynek ,jeszcze poczytam ,dobranoc pogaduchy
Grażynko obiad z grzybami od życzliwej osoby to rozpusta
Już ten piękny zapach czuję jak się unosi, ale Grażynko narobiłaś mi smaczku na takie pyszne danie z grzybami
A zresztą sam sos do ziemniaków byłby pyszny
Dobranoc Grażynko
I Wszystkim Szalonym kolorowych snów życzę
Dzień dobry
Kolejny pogodny dzień ,lekki szron
Zenku żadna rozpusta ,tylko życzliwa osoba ,też się dzielę ,karma wraca
Śniadanko do pracy ,poranna kawusia ,zaraz wybywam do pracy
Tylko , oby zdrówko dopisało ,pozwoliło dalej pracować
Miłego pogodnego dnia ,pozdrawiam