Koronawirus rodem z Państwa Środka ...
- ANDY12345
- Super Kuracjusz

- Na forum od: 26 maja 2018 11:42
- Oddział NFZ: Małopolski
- Staż sanatoryjny: 3
- Podziękował: 4 razy
Re: Koronawirus rodem z Państwa Środka ...
Lepiej by było gdyby tak nie było, ale każdy jak ma możliwości to robi tak, żeby jemu było dobrze i wykorzystuje swoją pozycję do swoich celów
- ewasz
- Przyjaciel forum

- Na forum od: 10 mar 2014 20:44
- Oddział NFZ: Śląski
- Staż sanatoryjny: 5
- Podziękował: 47 razy
- Podziękowano: 51 razy
- Andrzej1958
- Super Kuracjusz

- Na forum od: 23 maja 2018 19:18
- Oddział NFZ: Lubelski
- Podziękował: 13 razy
- Podziękowano: 79 razy
Czy przestrzegana - nie wiem, nie bywam.
Ale masz Esterko rację.
- Andrzej1958
- Super Kuracjusz

- Na forum od: 23 maja 2018 19:18
- Oddział NFZ: Lubelski
- Podziękował: 13 razy
- Podziękowano: 79 razy
Chyba apel trzeba ponowić.
Zastanawiam się czy nie odnowić wiosennego romansu z RudąAndzią?
Zawsze to kilka postów dziennie więcej.
Tylko co na to ZenekM???
- Dzia_dek
- Przyjaciel forum

- Na forum od: 26 cze 2013 07:55
- Podziękował: 52 razy
- Podziękowano: 91 razy
Jeśli Ty naprawę uważasz, że pisanie na forum zmalało po ogłoszeniu, że zamykają sanatoria,Andrzej1958 pisze: Widzę, że po ogłoszeniu zamknięcia sanatoriów znacznie zmalał ruch na forum. (...)
to myślę, że jesteś słabym obserwatorem forumowej rzeczywistości. Poza tym, to jest Forum,
na którym głównym i przewodnim tematem są sanatoria i wszelaka tematyka z nimi związana;
myślenie, że kontynuowanie kilku tematów " o niczym", wyciągniętych na dodatek z lamusa
jest w stanie przywrócić temu Forum życie, to błąd. Życie temu Forum można przywrócić
pod warunkiem, że wróci tutaj pewna grupa osób, która z pewnych względów usunęła się
wyraźnie w "cień". No i wcale nie chodzi mi o to żeby podzielić ludzi na lepszych i gorszych,
ale na takich którzy mają coś do powiedzenia w danym temacie i takich co to przelewają
z pustego w próżne i piszą, aby tylko pisać w rzeczywistości nie mając nic do powiedzenia.
Nie będę jednych czy drugich wskazywał palcem, ale myślę, że i jedni i drudzy doskonale
wiedzą o kim piszę. To takie tam, moje wieczorne myśli ... nieuczesane, z którymi każdy
ma prawo nie zgadzać się.
-
RudaAndzia
- Super Kuracjusz

- Na forum od: 03 lis 2019 13:01
z całym szacunkiem dla Ciebie i Forumowiczów ze stażem, chociaż jak zaczęłam wchodzić na Forum to nazywani byli "starymi", co mnie osobiście się nie podobało, bo po co ten podział na "starych" i "nowych",
tego nie rozumiem, a poza tym to jedno mają talent do pisania "o niczym", a inni nie mają talentu, chyba nie o to chodzi, żeby od razu ich napiętnować. Na FNS kto ma ochotę to wchodzi, a jak ma ktoś ochotę coś skrobnąć to to robi, a po co te oceny
Kochani Forumowicze odwagi
Nie chodzi o walkę i "cios za cios" tylko jeżeli macie ochotę to odzywajcie się i nie zwracajcie uwagi na te "Wszystkowiedzące" Forumowe Misie tylko śmiało się wypowiadajcie i nawet jak chlapniecie głupotę czy strzelicie błąd ortograficzny to się tym nie przejmujcie, bo życie mamy tylko jedno, a szczególnie teraz kiedy pandemia wraca ze zdwojoną siłą będąc tu razem na Forum będziemy mieli więcej siły dzieląc się ze sobą tym, co nas boli, tym co nas męczy, czy też tym co nas dręczy
- dani888
- Super Kuracjusz

- Na forum od: 12 lis 2019 20:15
- Oddział NFZ: Podlaski
- Staż sanatoryjny: 2
Syn już czuje się się lepiej i choć z tego powodu cieszę się . Pozdrawiam