Cmentarze zamknięte . Jednak wczoraj wieczorem , gdy jechaliśmy na groby , pod kościołem stało ze 20 samochodów . Było tzw. Nabożeństwo Różańcowe . Kościółek malutki
Koronawirus rodem z Państwa Środka ...
- GIENIA
- Przyjaciel forum

- Na forum od: 18 maja 2016 10:12
- Oddział NFZ: Małopolski
- Staż sanatoryjny: 16
- Podziękował: 259 razy
- Podziękowano: 138 razy
Re: Koronawirus rodem z Państwa Środka ...
Cmentarze zamknięte . Jednak wczoraj wieczorem , gdy jechaliśmy na groby , pod kościołem stało ze 20 samochodów . Było tzw. Nabożeństwo Różańcowe . Kościółek malutki
- ewasz
- Przyjaciel forum

- Na forum od: 10 mar 2014 20:44
- Oddział NFZ: Śląski
- Staż sanatoryjny: 5
- Podziękował: 47 razy
- Podziękowano: 51 razy
Tak jak Ty mieszkam sama i różnie ją znoszę. Są fajne dni i te gorsze, ale na szczęście mam serdecznych znajomych i przyjaciół, którzy nie pozwalają mi na głębokie dołki
Dzisiaj w Zetce gościem był wiceminister zdrowia i śmiem wątpić czy jeszcze nim będzie po dzisiejszej wypowiedzi. Mocno skrytykował rząd całościowo. Powiedział m.inn., że nie ogarniają pandemii bo przez pół roku kompletnie nic nie zrobiono by się do drugiej fali przygotować. Nadmienił również, że jest z obecnie strajkującymi. Maseczki, które nosimy to tylko atrapy nic nie dające, nie dają żadnej ochrony.
- Felice
- Przyjaciel forum

- Na forum od: 09 sty 2011 10:42
- Oddział NFZ: Mazowiecki
- Staż sanatoryjny: 0
- Podziękował: 33 razy
- Podziękowano: 109 razy
- ANDY12345
- Super Kuracjusz

- Na forum od: 26 maja 2018 11:42
- Oddział NFZ: Małopolski
- Staż sanatoryjny: 3
- Podziękował: 4 razy
Musimy mieć nadzieję, że po tych świątecznych zaostrzeniach
i chociaż będzie to w innym momencie uda nam się spokojnie wejść na cmentarze, by zapalić na grobach znicze.