Witaj Izuniu
Bardzo dziękuję za Twoje zainteresowanie

.
Tez myślę, że nowe skierowanie to najlepsze wyjście, tylko moja przychodnia rodzinna jest troszkę zabarykadowana
Z tą szczepionką to jest tak, że od 09.09. byłam na liście w aptece i w piątek dostałam cynk, że mogę ją odebrać. Oczywiście nie musiałam

, kolejka chętnych za mną była długa. Udało mi się załatwić dość szybko receptę bo mam konto na e-pacjencie i przychodnia ma mnie w systemie i ma mój nr telefonu. Od wczoraj mam lek w lodówce i nie mogę go trzymać w nieskończoność niestety, a na wymaz czy inne badanie trzeba na Śląsku troszkę poczekać, odstać swoje i może w tej kolejce się zarazić

.
Wyglądam na zdrową, nie widać u mnie objawów czegokolwiek poza nieznacznym obniżeniem saturacji (91 do 93%) ale tak jest od dawna, mam pulsoksymetr ze względu na słabą na szczęście, ale mocno uwarunkowaną genetycznie astmę.
I w związku z tym szczepię się od wielu, wielu lat przeciw grypie. Choć w tym roku kilka osób gorąco mi to odradzało
Pozdrawiam niedzielnie Ciebie Belluniu i wszystkich na forum, życzę miłego dnia i dużo, dużo zdrówka