Moralność Nasza...Jacy Jesteśmy?

Tu można inicjować tematy niemieszczące się w zakresie innych kategorii.
Awatar użytkownika
darek
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 16 lut 2012 20:21
Oddział NFZ: Śląski
Staż sanatoryjny: 0
Podziękował: 13 razy
Podziękowano: 84 razy

Re: Moralność Nasza...Jacy Jesteśmy?

Post autor: darek »

ok
Danii

Czy mamy rozpocząć Wojnę DOMOWĄ ?
Aby w POLSCE znowu było NORMALNIE ?

Ja byłem w Srebrenicy podczas wojny w Jugosławii
Widziałem stos zwłok
Widziałem porozcinane Kobiety ze swymi płodami
Widziałem stos Obciętych Głów

CZY w POLSCE musi być to samo co było w 1992 w Jugosławii ?

Jeden Pan Mówi
Nie będzie Marszu 11 Listopada bo ....
ok

Inny Mówi Mam Cię w Głębokim Poważaniu !!!!!
Inny Mówi że Ten co Zakazał to sobie może BO ja Wygrałem Wybory i do Mnie DZIŚ Należą Służby

Wielu Ludzi ZACHWYCA się ONR

Kiedyś wspomniałem Mój Dziadek Powstaniec Śląski Człowiek wg co niektórych PRAWY dzięki Swojej Żonie w 1939 został wywieziony na Roboty z cała Rodziną
Jesienią 1945 powrócił do Domu -Późną Jesienią jako Ślązak został zadenocjonowany i Znalazł się Wśród Osób do wywozu na Syberię !!!!
Tylko dzięki Fartowi że Ktoś wspomniał i zasugerował i Bacia udała się do Zientka -Udało się z Pociągu wyciągnięto Dziadka
Z tamtąd wróciło około 500 Powstańców Śląskich na wywiezionych ponad 30 000 ludzi
Przypadek
Moi Dziadkowie Gdy wracali z robót dostali na drogę Woła i Krowę tak Krowę bo było małe dziecko- Moja Matka
Dziadkowie wrócili do domu w między czasie Dziadka Aresztowano za poglądy z czasów lat międzywojennych
Została w Domu Babcia z trójką dzieci 12-8 i Moja Mama -1 rok
Przyszli Panowie za Brynicy Legitymujący się Jako siły Zbrojne dziś popularne ONR
i co Zabrali owego woła i Krowa bo mieli Głód
Tak Ci Ludzie Grabili Biednych
Dziś Stają sie Bohaterami

Dziś Boję się Ortodoksyjnych NARODOWCÓW Choć Mogę z każdym Rozmawiać i Mam ARGUMENTY że są nie do końca Prawii

Czy Takiej POLSKI CHCEMY ?
Awatar użytkownika
dani888
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 12 lis 2019 20:15
Oddział NFZ: Podlaski
Staż sanatoryjny: 2

Post autor: dani888 »

Darku , ależ ja nie mam na myśli tych pseudonarodowców , to tzw. samozwańcy jak dla mnie i większości .
Ale nie rozumiem do czego dążysz... A jeśli ma być lepiej dla Polaków to nawet jestem skłonna do tego aby była wojna , jeśli my padniemy to może nasze dzieci i wnuki będą miały lepiej . A co było w Jugosławii to wiem doskonale... Z drugiej strony to nie daj Boże...
Awatar użytkownika
darek
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 16 lut 2012 20:21
Oddział NFZ: Śląski
Staż sanatoryjny: 0
Podziękował: 13 razy
Podziękowano: 84 razy

Post autor: darek »

Najsmutniejsze jest to że Nasi NARODOWCY są niestety większymi Faszystami niż ci z pod pewnego znaku.
Dla Mnie smutne jest to dziś co zostało nawet w jednym z programów udowodnione że bodajże Wnuk czy Prawnuk Hajluje a jego Babcia zginęła w Majdanku czy Sztutowie .
To Jest Bardzo smutne
Co do rozwiązań siłowych to Niestety ,ale nie widzę tego w zbyt Różowych Okularach .
Pamiętaj Dużo Ludzi za śmieszne pieniądze kupowało i ma w "Depozycie " troszkę złomu od Czerwonoarmistów i Najgorsze że ten Złom Jest Sprawny.
Bałbym się ,aby co niektórzy wyciągnęli zapasy kupione od byłych obywateli Zsrr
Awatar użytkownika
ANDY12345
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 26 maja 2018 11:42
Oddział NFZ: Małopolski
Staż sanatoryjny: 3
Podziękował: 4 razy

Post autor: ANDY12345 »

Jak się nie ma argumentów to się robi prowokacje, a one były , są i będą :roll: ... nie zastanawia się jakie mogą być później skutki, albo się wie i wtedy to jest premedytacja. Podobnie jest z pijanym kierowcą :evil:
Awatar użytkownika
Esterka
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 13 gru 2019 19:01
Oddział NFZ: Mazowiecki

Post autor: Esterka »

autor: dani888 » sob 07 lis 2020, 23:30

Odnośnie postu naszego Dziadka to faktycznie dziwne , nawet nie zdążyłam przeczytać :shock: .
Mamy szuję forumową jak tak :evil: , trzeba go dorwać dziewczyny :D .
Pandemia pandemią ale nie dajmy się zjeść , dobrej nocki :serce: :kwiat: ;) .

Moralność piękna .Nie wstyd ci kobieto ?za kogo ty się uważasz ?
:shock:
Nie życzę sobie by taki ktoś mi odpowiadał ,miej resztki jeśli masz jeszcze kultury i pozostaw mój wpis bez odpowiedzi.

Str 337 post w temacie Czy wiecie że .
Awatar użytkownika
dani888
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz

Niestety kobieto , tym razem muszę odpowiedzieć bo próbujesz manipulować , poza tym inni forumowicze mogliby źle zrozumieć .
Tamten post , który tak chytrze cytujesz nie był o naszym Dzia_dku , był o zupełnie innym osobniku .
Jak już , to czytaj z pełnym zrozumieniem i nie próbuj nikogo wprowadzić w błąd .
Poza tym inni forumowcze dobrze zrozumieli o czym i o kim piszę . Żegnam .
Awatar użytkownika
Esterka
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 13 gru 2019 19:01

Post autor: Esterka »

Na tyle jesteś zuchwała i bezczelna ,że skopiowany Twój post nazywasz manipulacją?
Awatar użytkownika
dani888
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz

A właściwie dlaczego wyciągasz mój post , który wcale Ciebie nie dotyczył ? Szumu chcesz na portalu ?
Kłótni ? Otóż powiem tak - przez Ciebie my - ludzie , którzy lubimy się , szanujemy nawzajem i wspieramy się - nie będziemy kłócić się . Wprost przeciwnie , jesteśmy jednością i będziemy iść za sobą wzajemnie .
Więc moja rada , odpuść sobie i daj na luz dawna pani o nicku innym , dobrej nocy :) .
ZenekM197
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 27 cze 2020 20:53
Oddział NFZ: Podkarpacki

Post autor: ZenekM197 »

Dani, Esterko nie chcę być tu świadkiem Waszych kłótni i różnych historii, bo nie jest mi to do niczego potrzebne, a chodząc po Forum mam i miałem ochotę pożartować i za Don Juan tu uchodzić ;) 8-) więc nie utrudniajcie mi tego Panie, bo chciałbym z Wami żartować i starania czynić o Wasze względy :oops: :P
Awatar użytkownika
Hipokryt
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 11 lut 2015 18:49
Staż sanatoryjny: 21

Re: Moralność Nasza na Forum...Jacy Jesteśmy?

Post autor: Hipokryt »

Szanowny Zenku - gdzie tu widzisz kłótnie? To zwykła rozmowa forumowa jakich wiele ;)

Zastanówmy się lepiej jak to jest z naszą moralnością :?: :shock:
Zapoznajmy się z dwoma wpisami:
Hipokryt pisze: 30 paź 2020 21:55
dani888 pisze: 30 paź 2020 21:46 Popieram Majeczko i jestem za.... pozdrawiam :serce: :kwiat: :D .
Zgadzam się z Tobą dani88 :)🌷
Pozdrawiam serdecznie 😎
W odpowiedzi pojawia się taki wpis:
dani888 pisze: 04 lis 2020 21:39 W takim razie powiem Ci tak , dosadnie - odczep się ode mnie i będzie ok .
Zajmij się sobą i swoimi sprawami , powodzenia .
Mam ważniejsze sprawy na głowie niż Twoje pierdoły...
Jest to klasyczny przykład tak zwanej "moralności Kalego" ;) Tutaj w wersji nieco zmienionej.
Jak dani888 wyraża miłe słowa Majczce to czyni dobrze. Jak Hipokryt wyraża miłe słowa dani888 to czyni źle :shock:
Taka jest "moralność Kalego", którego poznaliśmy w powieści Sienkiewicza. Według Kalego: "jak Kali ukraść komuś krowę to robi dobry uczynek, a jak Kalemu ktoś ukraść krowę to robi zły uczynek" :lol:
Niezbadane są ścieżki naszej moralności ;)
Zablokowany