Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Hm...co z naszym Andym ? Dziwna sprawa , chyba trzeba sprawdzić chłopaka .
Dzięki Bardzyku , u mnie pada kochana ale mam dobry humor i chyba o to chodzi .
Dziś muszę obejrzeć ,,Przyjaciółki " bo oglądam i lubię ten serial .
Udanego wieczoru .
Dziwna nie jest, od rana załatwiania, a potem prąd mi wyłączyli - pewnie druciki urwali, bo całe osiedle ciemne było
Cześć Słoneczka , jeszcze świecicie ? .... powodzenia w załatwianiu sprawi, a dla Ciebie Grażynko na kolację podstawię kakałko - będzie do rogali jak jeszcze coś z nich zostało
Ot i wdzięczność za martwienie się - dla mnie kakałka nie ma .
W końcu Andy...odezwałeś się ,. aż lżej na duszy . Załatwienia pozytywne ? Prąd też już jest ?
Ewasz sprawa nie do końca załatwiona ,będzie następne podejście
Nocka ,może być nie przespana
Andy , trzymam za słowo
Dzień się kończy ,już wieczorek ,dużo się działo
Miłego wieczoru
Dani dla Was zawsze się znajdzie i chyba nie muszę zapraszać , jutro po nowy zapasik się udam ... w sobotę chyba będzie serek , nie martw się , złego diabli nie biorą bo i gdzie , a sprawy tylko dostarczone i ping po drugiej stronie
Ewuniu zdrówka i nie daj się - jakby nie bolało to nie byłoby choroby