Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
dani888 pisze: 12 lis 2020 23:00
Hm , ja odpowiadałam tylko Ewuni i Andiemu ...
Dobranoc .
Dani,
rywalizacja w wypowiedziach na tematy, które Wszyscy znamy z własnych podwórek jest zupełnie niepotrzebna i chyba też mam możliwość wtrącić swoje trzy grosze
Hipokryt, oj luźne, luźne to nie powiem co może być
Oj, Ruda
Te luźne ... nasze rozmowy czasami zniechęcają a czasami zachęcają do wspólnej zabawy nawet w tym temacie są rozbrajające, pomimo tego ciągłego porzucania
Hipokryt,
Analizujemy wszystko, co dotyczy porzucania więc porzucam tylko czasowo Forum, żeby się porządnie wyspać ,
a nie wspomniałem, że mnie porzucono
MarekM pisze: 30 wrz 2020 13:05
Hipokryt dziękuję, za wspomnienie w poście i dobre słowo. Miło mi poczuć się ojcem założycielem. Jakiś czas tu nie zaglądałem więc wypadłem z tematu. dawno też nie byłem w sanatorium więc nie wiem jak teraz jest w czasie pandemii. Niebawem składam wnioseczek o będę czekał na wymarzony wypoczynek i podratowanie zdewasowanego kręgosłupa głównie moralnego. Pozdrawiam i dziękuję Wam za kontynuację mojego tematu. Marek.
Marek - dziękuję również w imieniu innego Marka zwanego hipokrytem
Tylko dlaczego zapodany przez Ciebie temat dotyczy tylko jednej płci Czyżby wrażenia z autopsji wzięte