Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Witaj Atinko .
Ponoć nadzieja umiera ostatnia i trzymajmy się tego a te dziwolągi włażą niestety wszędzie .
Gwarno na razie zanim czas pozwala , poza tym mniej osób ostatnio tu wchodzi , szkoda .
Miłej soboty .
Masz rację , nawet o pogodzie , o czymś trzeba rozmawiać .
Odnośnie pogody to dziś u mnie troszkę cieplej , widniej i od razu lepszy humor . Szału nie ma ale przejdzie .
Dusiu i ja cieszę się , że jesteś , wiesz ?
Odnośnie podsłuchiwania to telefon , komputer podsłuchuje , niedługo pewnie pralka , lodówka , tv i czort wie co jeszcze będzie .
Dusiu miło jak stara paczka jest znowu w komplecie.
Gieniu No gdzież bym śmiał myśleć o sobie. Jestem zbyt skromny
( a niby o kim myślały jak nie o starym ysolcu)