Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Ysy zapracowany , to ja powiem ... miło Dani , że jesteś w tym miłym temacie z nami
I Atinka , i ysy zawitał ... no bo Duchu , to gospodyni tematu
Kiedyś to był nasz dom , a do domu i marnotrawni synowie i córy wracają
Dani Ciebie w szczególności jest mi miło Cię widzieć.
Zawsze powtarzałem że im nas więcej tym weselej a ostatnio było z tym krucho. Ale teraz widzę że wszystko wraca do normy. Brakuje tylko Balbinki
Ysy , Ty moje , jak miło...uch...
Balbinka chyba dość dawno odzywała się , nie było jej widać .
Wierzysz , że wróci do normy ? Bo ja jakoś nie bardzo ale bądźmy dobrej myśli .
Gienia pomaga Ci dorabiać , widziałeś ?
Dobra dziewczyna...
Pracowite mróweczki z Was... Dobrze..dopóki zdrowie jako-takie to potem finanse będą sprzyjać. Każdy rok jest ważny.
Balbi też jest w kondycji nieciekaqej.Unika świata.Jest to bardzo zły okres dla niej...