Paczka z Olecka
- dani888
- Super Kuracjusz

- Na forum od: 12 lis 2019 20:15
- Oddział NFZ: Podlaski
- Staż sanatoryjny: 2
Re: Paczka z Olecka
Mojego brata nie przekona się ani rusz , niestety , w innych kwestiach też jest uparty jak osioł
. Ale mniejsza z tym . Jakoś nas mało w tej chwili , widzę . A wieczory takie dłuugie , nie znoszę listopada . Czekam na wiosnę
.
-
Gość
Tak, praca na roli to nie miód. W koło mnie rozbudowuje się miasto i okoliczni rolnicy sprzedają grunty deweloperom i żyją teraz jak goście. Tylko pytanie, na jak długo im wystarczy. Ci mądrzejsi inwestują budując i otwierając sklepy a inni trwonią dorobek życia całych pokoleń.
A co do wiosny to ma być lada dzień. Dani
wypatruj jej bo już nadchodzi. Jeszcze tylko zima i już będzie 
A co do wiosny to ma być lada dzień. Dani
- dani888
- Super Kuracjusz

- Na forum od: 12 lis 2019 20:15
- Oddział NFZ: Podlaski
- Staż sanatoryjny: 2
To mnie pocieszyłeś Ysy
. Może zasnąć jak niedźwiedź i obudzić się w kwietniu ?
W moim regionie ludziska też pozbyli się gospodarstw rolnych i żyją z rent czy emerytur albo po prostu pracują . Z tego utrzymują się , jeśli mają swój drób i jakiś ogródek warzywny to dobrze . Mówią , że dość naharowali się i tyle . Może to i jakiś sposób na życie ?
W moim regionie ludziska też pozbyli się gospodarstw rolnych i żyją z rent czy emerytur albo po prostu pracują . Z tego utrzymują się , jeśli mają swój drób i jakiś ogródek warzywny to dobrze . Mówią , że dość naharowali się i tyle . Może to i jakiś sposób na życie ?