Pogaduchy

Tu można inicjować tematy niemieszczące się w zakresie innych kategorii.
Awatar użytkownika
bardzyk2
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 21 cze 2020 14:03
Oddział NFZ: Śląski
Staż sanatoryjny: 5
Podziękowano: 7 razy

Re: Pogaduchy

Post autor: bardzyk2 »

Nutko, bo napisałam nutka zamiast Nutka :oops:

A to taki piękni nick.

Dobrej nocy tym, co już się spać kładą a tym ci jeszcze nie, miłego wieczoru :kwiat: :kwiat: :kwiat:
Awatar użytkownika
Nutka
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 20 lut 2015 19:53
Oddział NFZ: Świętokrzyski
Podziękował: 29 razy
Podziękowano: 6 razy

Post autor: Nutka »

A bo ja to wiem :roll: jakie cuda po tych cudach będą :roll:
Się zobaczy ;)

Wiem ,że ładny :D ....bo "ochrzczony" przez osobę o pięknym wnętrzu,Bardzyku :)
I taki zostanie :serce: :lol: :lol:
Awatar użytkownika
ANDY12345
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 26 maja 2018 11:42
Oddział NFZ: Małopolski
Staż sanatoryjny: 3
Podziękował: 4 razy

Post autor: ANDY12345 »

Cześć Słoneczka :) , zapytałbym się czy były te cuda ;) , ale najważniejsze żeby się wyspać, bo to podstawa do dnia codziennego :) .... chciałbym te chrzciny zobaczyć :D
Widzę że jednak zabrałaś głos wespół z Dziadkiem :lol: , czyli jeszcze są ludzie co nie lubią odgrzewanych i śmierdzących kotletów :evil: .
Podobno nfz zmienił długość turnusów rehabilitacyjnych na 8 zamiast 10 dni :roll: , będę się musiał na zabiegach zapytać, bo jak tak to trzeba poprosić o wydłużenie ..... zabiegu oczywiście ;) :lol: . Coś słoneczko się nie może zdecydować ze wstawaniem, lekkie zachmurzenie , ale może jeszcze nabierze kolorków :D . Jutro z rana wizyty w szpitalach od rana do popołudnia, myślę że chociaż w ciągu dnia coś spapusiam, bo na czczo muszę się udać, ale na szczęście tylko jedna wizyta nieumówiona to poślizgu nie będzie :o :lol:
Awatar użytkownika
ewasz
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 10 mar 2014 20:44
Oddział NFZ: Śląski
Podziękował: 47 razy
Podziękowano: 52 razy

Post autor: ewasz »

Witam 😀
U mnie też jakaś niemrawa pogoda co nie oznacza, że i dzień ma być taki.
No to ANDY jutro madz "gorący" dzień.
Awatar użytkownika
ANDY12345
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz

Taaak :roll: , dlatego zapowiadają deszcz :lol: ... na razie więcej niebieskiego :)
Gość

Post autor: Gość »

Cześć Kochani. Wpadłam na chwilunię....tak mnie siekły ostatnio ostre promienie święcącego jaśnie słońca , że mi się pisania odechciało. ;)
Weszłam dzisiaj ....a tu mój "ulubiony" męski duet wraca do wałkowanego i dotyczącego mnie kiedyś tematu trwając z godnym podziwu uporem w swoim zacietrzewieniu i nadal będąc ślepym na różnicę w słowie Dziunia z dużej litery i dziunia z małej - to już nie jest odgrzewany kotlet tylko padlina. I jeszcze należą im się przeprosiny... Jezuuuu....jak dodam do tego fanki tego typu zachowań przy jednoczesnym udowadnianiu komuś choroby mózgu po przejściu wirusa i to z uśmiechem na twarzy to już na serio wymiękam. :roll: No nic....różne są sympatie i antypatie - ja zostanę przy swoich wyborach - a na ocenie niektórych uczestnikó po prostu mi nie zależy. Niech się wreszcie ogarną. Pamięć słonia przy jednoczesnym braku wyobraźni to totalnie niefajna mieszanka. :roll:
A z rzeczy pozytywnych - piękna jesień, dużo przyjaznych ludzi, mnóstwo zmian. Czekam na wiosnę. Zostawiam Wam pozytywną energię.
A Tobie Nuteczko za poranną rozmową podwójną porcję - dziękuję. :serce:
Andy :kwiat: chyba już mojego głosu nie pamiętasz... 8-) drynknę przed końcem tygodnia.
Trzymajcie się ciepło.
I ...kochane dziewczyny jakbyście chciały jeszcze jakieś okienka ogarnąć to ja serdecznie zapraszam. Nie wiem kiedy się za to wezmę - póki co organizm słaby jak niemowlę. :)
Awatar użytkownika
Nutka
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum

Cześć Wam :kwiat:

O cuda to nie pytaj ;) bo jakież cuda mogą być z takim stażem w związku :? no chyba, że zaczęłabym ubarwiać :roll:
Wystarczy, że się człowiek w kurortach napatrzy na te cuda... w domu japy nie ma do kogo otworzyć, bo jedno w jednym pokoju,
drugie w drugim, ale na pokaz, to się patrzy w ślepia i za rączkę trzyma :roll: :lol:
A chrzciny :?: ...oj, było minęło i się nie wróci ;) .... nie tak łatwo o odpowiedniego ojca chrzestnego :lol: :lol: :lol:

U mnie też niemrawy Ewaszko ... nie tyle niemrawy co wkurzający :roll:
Siedzę od rana na telefonie i szukam apteki coby miała lek dla mła i guzik .... w swoim województwie nic... w Małopolsce
i na Śląsku też chała :twisted: ...trzeba na stolycę uderzyć ;) ...i tak co miesiąc mam :( i co mi z takiej choroby
jak leczyć nie ma czym :evil:

A kotlety Andy ,to ja lubię świeże,z chrupiącą skórką ,a nie jakieś wymoczone klopsy :twisted: :lol:

Też Ci dziękuję Majka za miły poranek :D ,ale umyślnego do mycia okien,to pod innym adresem szukaj.... ani palcem nie kiwnę :twisted:
Awatar użytkownika
ANDY12345
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz

Cześć Majeczko :) , pojawiasz się jak Latający Holender :lol: , a głosu to nie zapominam ale miło mi będzie go posłuchać :) . Wiesz że nie lubię się narzucać to czekam i czekam i czekam ;) . Niestety jak się nie ma tematu do rozmowy to "się kopie" nie tylko w starych dziejach :roll: .... po mnie to spływa ale mogę sobie poćwiczyć giętki język :lol:
PS
Widzę że chyba mycie na mnie spadnie :lol: ... no cóż , jak za wikt i opierunek to dlaczego nie, zawsze mogę pomóc ;) :) .... bezinteresownie :lol:
Nuteczko cuda się czasem zdarzają :o
Awatar użytkownika
Nutka
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum

Masz cierpliwość do tego czekania Andy :roll: ...ja już bym dawno ręką kiwnęła :twisted: :lol: :lol:
A w cuda,to ja wierzyłam jak byłam piękna i młoda ;) ..... w dojrzałym wieku, to fakty na pierwszym miejscu są ;)

Andy ...dryndnij do Bożenki i zapytaj co jest lesze od respiratora :lol: :lol: :lol:
Awatar użytkownika
ANDY12345
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz

A to nie wiedziałaś ? :oops: , a kiwać ręką to można w różne strony ;)
Nigdy nie mów nigdy :P
ODPOWIEDZ