Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Parę spraw ogarniętych, jutro leszcze teleporada. Na szczęście nie wszystko chodzone, ale i też zjeżdżone , bo mogłyby mi wejść za daleko i sama teleporada by nie wystarczyła
Faktycznie piękny dzionek się zrobił, że przyciemniane musiałem włożyć na nos , dobrych i tylko dobrych wiadomości życzę i miłego wieczorku
Cześć Słoneczka , lekki mrozik, a i błękitne niebo jest o poranku , to przyjemniej wstawać i do śniadanka przystąpić można .
Przydałaby się jeszcze taka nocka z przymrozkiem, to zaryzykowałbym rozmrożenie zamrażalki, bo lody mam za friko - trochę bezsmakowe ale za to białe i w nadmiarze , miłego i pogodnego
A niech już zapuka, z przyjemnością go zaproszę
I niech już się rządy listopada skończą,a Skorpiony na roczny urlop wybiorą się
Już pokazali na co ich stać teraz szansa dla innych rządzicieli za winklem czai się
Dzień dobry .... już z świecącym niebem i przyroszoną trawką do szczęścia brakuje tylko białego puchu
I nie tego z Andiego zamrażarki