Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
"Życie człowieka składa się z tysięcy epizodów. Jednak tylko jeden z nich jest naprawdę ważny i zmienia całe życie. Mądrość życiowa polega na tym, żeby go nie przeoczyć wśród całej reszty."
A. Ficner-Ogonowska "Alibi na szczęście".
forumowicz pisze: 05 gru 2020 08:48
"Życie człowieka składa się z tysięcy epizodów. Jednak tylko jeden z nich jest naprawdę ważny i zmienia całe życie. Mądrość życiowa polega na tym, żeby go nie przeoczyć wśród całej reszty."
A. Ficner-Ogonowska "Alibi na szczęście".
Tak jedna minuta, jedna decyzja, jeden grosz a przede wszystkim jeden Człowiek może zmienić Twoje, moje czy też Kogoś innego życie
Nutko, jeżeli chodzi o sprawy związane z Hipokrytem to jestem za krótko na Forum i nie wiem skąd i kiedy rozpoczęły się te spory, ale może trzeba z przymrużeniem oka patrzeć na pewne zachowania i uwagi poczynione przez innych. Człowiek wtedy spokojniejszy i samopoczucie ma lepsze, a życzliwość czy udawana czy też nie, chyba nie uda się nam tak na Forum całkowicie tego ocenić.