Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Chciałam się pochwalić, że dostałam nowe skierowanie do sanatorium i w poniedziałek wysyłam. Założę też pewnie niebawem nowy wątek pt. kolejka 2026 . Taki termin dostał kolega tico22 od naszego ukochanego, śląskiego NFZ co opisał w wątku Goczałkowice Zdrój. Była to zapewne kara za to, że nie chciał jechać w czasie epidemii. Ja też nie chciałam, więc też pewnie dostanę taką karę
Tylko jeszcze jakoś do tego 2026 roku trzeba dożyć
Pozdrawiam plotkujących wieczorową porą i zdrówka życzę
Przywołana przez Darka do porządku wszystkim posyłam kusiole
Dani, teraz szykuj dokumenty na rentę. Qrde, oby Ci się udało wszystko skompletować
Nutko, Ty w biegu ale znalazłaś chwilę by zajrzeć, super
Bardzyku, Tico miał na szpitalne a to co innego niż sanatorium. Wypadł z kolejki i dali Go na koniec chyba to tak nie do końca po ludzku...
He, he i ja kusiolki wszystkim posyłam i trzymcie się cieplutko
Bardzyku .... czy Ty to przypadkiem Basią nie jesteś .... ot, takie skojarzenie
Ciekawe czy są jeszcze na forum "aktywne" Basie ,bo kiedyś to nie jedna szampanem częstowała
Dzień dobry Barbórkowo ,bo pogodowo, to jeszcze nie wiem jak
Powiem tak... nie będę zdradzał tajemnicy
Cześć Słoneczka , już mleczko kupione, promocja jedna w biedrze zaliczona , jeszcze muszę raz podejść bo grapefruty po zniżce , a niestety ważą . Zapowiada się ładny dzionek i tego Wam życzę
No toś się nagadał ,nazdradzał tajemnic .... już wszystko wiem
Do tej Dobrodziejki z Podlasia trzeba by dryndnąć ,ale to potem,bo teraz to pewnie od wielbicieli życzenia przyjmuje
To co w tym moim ulubionym sklepie dają z promocji oprócz grapefrutów
Nie byłam jeszcze w tym tygodniu ... aż sama siebie nie poznaję