Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Dobry wieczór .
Mieszkam w bloku , jeszcze dwa dni temu pani liście zgrabiała a dziś bidulka śnieg odgarniała .
Na balkonie z kolei musiałam też zebrać bo ślisko było i mało brakowało a wywinęłabym orła , gdyby nie poręcz i ściany , parapet to nie weszłabym z powrotem do mieszkania . Ot , uroki zimy...
Witajcie
Andrzeju bardzo mi miło
Mam aktualnie rehabilitację i wracam po niej taka skotłowana,że chyba tylko do do klikania się nadaję to będę częściej zaglądała
Pozdrawiam wszystkich bardzo serdecznie od siebie, moich kwiatków i mojego kota
Buziole
Dobry wieczór
Spóźniona , dopiero zagościłam ,dzień szybko mija już wieczór
Atinka zapraszała na kawusię ,nikt nie zagościł
Weekend w domu ,nie idę do pracy
Adelka rehabilitacyjna kwiatek grudnik
Hello nocne marki ,pozdrawiam
Witam w ten Specyficzny dla Polaków Dniu ,wszyscy albo na zakupach, protestach albo na spacerach- o przygotowaniach do Świąt już nie wspomnę, Pozdrowienia ,Serdeczności i Życzenia Miłego wieczoru Przesyłam, Buziole dla chętnych i tych.....zdołowanych