Witam serdecznie
Też słuchałam konferencji i uczucia mam mieszane
Z tymi hotelami, stokami nie wypowiadam się, bo "przedsiębiorczy" Polacy gremialnie, rodzinnie wyjeżdżaliby być może na delegacje w góry. A tam, jak widzieliśmy nikt się niczym nie przejmuje i "chucha drugiemu w szyję" w kolejkach do wyciągów

. Ale biegać na nartach gdzieś w Polsce, mieszkać prywatnie chyba będzie można ?
Zamknięcie galerii handlowych w ferie pewnie ma nie dopuścić do poświątecznych wyprzedaży i gromadzenia się w galeriach młodzieży. Tylko co ta młodsza (do 16 lat) młodzież będzie robić w ferie, skoro nie będzie jej wolno wyjść z domu bez opieki, gdy rodzice w pracy a po ich powrocie ciemno? Przecież palce przyrosną im do klawiatury komputerów na Amen
Mam dwóch wnuków 15 lat i 11,5 roku , obaj ozdrowieńcy. Mają jeszcze braciszka 8 miesięcznego i będą mogli wyjść na około godziny z mamusią i z wózkiem na spacer. Myślę, że to dla 15 latka zwłaszcza, prawdziwy szczyt marzeń

. Zaczął chodzić do liceum, chodził miesiąc, w październiku kwarantanna bo stale ktoś był + i koniec. A podobno ma w klasie fajne koleżanki, których jeszcze dobrze nie poznał

.
Młodszy mniej się przejmuje, bo może grać 24h/dobę, tylko czy wzrok to wytrzyma

?
Ech, byle do wiosny
Miłego dnia

Acha, poprawił się Pan Minister, w Sylwestra szlaban na wyjście od 19