Szalona Paczka

Tu można inicjować tematy niemieszczące się w zakresie innych kategorii.
Awatar użytkownika
alutka 114
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 22 gru 2018 19:01
Oddział NFZ: Małopolski
Staż sanatoryjny: 4

Re: Szalona Paczka

Post autor: alutka 114 »

Dzień dobry Szaleni :D
Dobrze, że chociaż humorek dopisuje, bo pogoda jak papier toaletowy - szary i do d..y
Auto wczoraj umyłam, a dziś rano padał deszcz i znów cały błotem uchlapany :roll:
Miłego popołudnia :D
Awatar użytkownika
ewana
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 09 lut 2020 07:23
Oddział NFZ: Świętokrzyski

Post autor: ewana »

Witajcie popoludniową porą ,lepiej póżniej niż wcale :lol: Atinko przepraszam ,że Cię przeoczyłam,no cóż okulary już muszę nosić! Ja kocham morze ,bo dobrze sie tam czuję .Więc pozdrawiam Ciebie i tęsknię za morzem....... kiedy te wyjazdy ruszą i trochę wolnosci poczujemy :?: Żeby jeszcze fizycznie dać radę na przemieszczanie się na duże odległosci. :( Dobrze ,że Ysy zawitał ,widać poukładało się jakoś -to super! Coś Ewaszka gdzieś zniknęła :?: Pozdrawiam wszystkich z paczki .U mnie już ciemno ,także miłego wieczoru :kwiat:
zbigniew165
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 03 maja 2016 22:43
Oddział NFZ: Łódzki
Staż sanatoryjny: 10
Podziękował: 73 razy
Podziękowano: 97 razy

Post autor: zbigniew165 »

Ewana ja podobnie jak Ty tęsknię za morzem już bym był w Świnoujściu lub w Kołobrzegu, żeby nie było wszystko pozamykane.
Planowałem jechać na Święta, ale niestety nic z tego nie wyszło, bo wszystko pozamykali i do 17 stycznia nie ma nadziei na wyjazd.
Mam nadzieję, że szybko się zaszczepię, bo jest mało chętnych na szczepionkę i wtedy ruszę nad morze, ale chyba już na dłuższy pobyt nawet do końca roku, a może jeszcze dłużej.
Przed tym muszę wykorzystać zwrot do sanatorium oczywiście do Świnoujścia. :)
Awatar użytkownika
Atina
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 19 sie 2011 09:29
Oddział NFZ: Pomorski
Podziękował: 158 razy
Podziękowano: 76 razy

Post autor: Atina »

Oczywiście ja z nad morza kocham góry :serce: tam dobrze się tam czuję :) ech... :roll: w Krynicy wyjątkowo dobrze ;)
Ewaniu :kwiat:
Awatar użytkownika
ewasz
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 10 mar 2014 20:44
Oddział NFZ: Śląski
Staż sanatoryjny: 5
Podziękował: 47 razy
Podziękowano: 51 razy

Post autor: ewasz »

Hejka :D
Jestem, jestem Ewaniu, nie zginęłam tylko...heh taka jakaś nostalgia przedświąteczna jeszcze mnie trzyma ...
To zamykanie nas w domu, ciągłe straszenie też dobrze nie wpływa na mnie ....
A ja uwielbiam góry a morze lubię w dobrym towarzystwie :D
Miłego wieczoru :D
Awatar użytkownika
ewana
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz

Witam Zbigniewie ! Znam i pamiętam te urocze nadmorskie miasta .Kołobrzeg jest piękny ,ale bardziej zachwyciłam się Świnoujściem ( choć dawno już tam nie byłam).Może byłam trochę młodsza ,stąd te sentymenty ;) Zbigniewie ,oby spełniły się Twoje marzenia i wreszcie wyruszysz nad morze .A ,żeby aż do końca przyszłego roku :o Ja myślałam o wydzwonieniu coś ze zwrotów ,bo już mogę...ale obawiam się spiętrzenia z powodu obecnego zatoru i ....nie wiadomo ...co dalej ... A latek przybywa niestety ! A Atinka kocha góry ,no rozumiem.Zmiana klimatu też służy naszemu zdrowiu.Pozdrawiam Was serdecznie :kwiat:
Awatar użytkownika
ewana
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz

O przegapiłam ! Ewaszko dobrze ,że jesteś ! Nie daj się i nic się nie martw ,jak nie damy rady nad morze wyruszyć ,to spotkamy się w górach :D mamy bliżej :) :lol:
Awatar użytkownika
GIENIA
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 18 maja 2016 10:12
Staż sanatoryjny: 16
Podziękował: 256 razy
Podziękowano: 137 razy

Post autor: GIENIA »

I ja kocham morze :serce: :serce: i tylko czekam aż miłosciwie nam panujący otworzą sanatoria :D
zbigniew165
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 03 maja 2016 22:43
Oddział NFZ: Łódzki
Staż sanatoryjny: 10
Podziękował: 73 razy
Podziękowano: 97 razy

Post autor: zbigniew165 »

Ewana ja też myślę o zwrocie, bo już go miałem w kieszeni i na cztery dni przed wyjazdem do Świnoujścia zamknęli nam sanatoria.
Pisałem wyżej, że chcę jechać do Świnoujścia, ponieważ jestem fanem tego uzdrowiska i właśnie tam mam zamiar dłużej pobyć, ale już po pobycie w sanatorium ze zwrotów.
Nie obawiam się, że będzie tłok, bo dużo ludzi siedzi pozamykanych w domu i boją się i szczepienia i wyjazdu do sanatorium.
Trzeba odczekać po uruchomieniu sanatoriów ok. dwóch tygodni i dzwonić po zwroty do NFZ, a dobrze by było, żeby się udało w tym czasie zaszczepić na wirusa, bo inaczej będę musiał znowu poddać się testowi na sześć dni przed wyjazdem. :)
Ze zwrotów u mnie w grę wchodzi tylko Świnoujście.
Awatar użytkownika
GIENIA
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 18 maja 2016 10:12
Staż sanatoryjny: 16
Podziękował: 256 razy
Podziękowano: 137 razy

Post autor: GIENIA »

Zbyszku ... a gdyby tak Kołobrzeg był potrzebny :?: ;) to nie będziesz starał się o zwrot :?: :D
ODPOWIEDZ