Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Wielkopolska , zachmurzenie duże
Mgła się utrzymuje ,pochmurno ,szaro ponuro
Ciepło jak na tę porę roku ,temperatura 5 stopni
Lekki wiatr ,duża wilgotność powietrza
Miłego pogodnego dnia ,pozdrawiam
Nawet tam nie ma szans na śnieg
I tak już od 8 lat w całym kraju szaro na Święta
O wiele ciekawiej jest w Nowym Jorku Tam już napadało 30 cm świeżego puchu
Jeszcze ciekawiej w Japonii , gdzie śniegu jest nadmiar
Wielkopolska ,zachmurzenie małe
Pogodnie ,słoneczko świeci ,lekki powiew wiatru
Temperatura 2 stopnie ,dobra jakość powietrza
Ładna pogoda ,na obecną porę roku
Miłego pogodnego dnia ,pozdrawiam
Znawcy tematu prognozują na jutro deszczową i ciepłą pogodę dla całej naszej ulubionej Wielkopolski
Temperatura ma osiągnąć jutro (22.12.2020) wartości nawet 12st Podobnie ma być na Dolnym Śląsku
Mogę tylko powspominać te piękne wielkopolskie śniegi po kolana w Puszczy Nadnoteckiej i zimę sprzed 3 lat. Mój pobyt był wyjątkowo udany
Czy będzie tam śnieg tej zimy
Dziś u nas było 4 stopnie na plusie , od kilku godzin pada deszcz ze śniegiem , w dodatku wiaterek .
Nie cierpię takiej pogody , jak dla mnie to listopadowa . Oby w nocy nie było przymrozku bo będzie
gołoledź . Pozdrawiam .