Szalona Paczka

Tu można inicjować tematy niemieszczące się w zakresie innych kategorii.
Gość

Re: Szalona Paczka

Post autor: Gość »

No tak Zbigniewie to Trójmiasto nie ma już szans :oops: :(
Ale powiem Ci szczerze że nie ma w Polsce takiego miejsca nad morzem które byłoby tak piękne i urokliwe jak Trójmiasto a już na pewno nasza perełka Sopot :D :serce:
zbigniew165
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 03 maja 2016 22:43
Oddział NFZ: Łódzki
Staż sanatoryjny: 10
Podziękował: 73 razy
Podziękowano: 97 razy

Post autor: zbigniew165 »

ysy1 ja jednak do Trójmiasta raczej nie pojadę.
Tego lata pracowałem cztery miesiące nad morzem w okolicy Ustki, czyli woj. pomorskie i muszę stwierdzić, że dla mnie im dalej na wschód od Kołobrzegu w kierunku Trójmiasta warunki klimatyczne nie są zadawalające /wiatry i zmienna pogoda, zimno/.
Z moją astmą najlepiej czuję się w strefie klimatycznej Świnoujścia i Kołobrzegu. Nie odpowiada mi też pobyt nad morzem blisko dużej aglomeracji takiej jak Trójmiasto, czy Sopot.
Po ostatnim pobycie w okolicy Ustki i Słupska jestem pewien, że jednak wolę przebywać w strefie nadmorskiej w woj. zachodniopomorskim i w 2021 r zamierzam właśnie tutaj przebywać dłuższy okres czasu. :)
Awatar użytkownika
alutka 114
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 22 gru 2018 19:01
Oddział NFZ: Małopolski
Staż sanatoryjny: 4

Post autor: alutka 114 »

Dzień dobry po południu :D
Ysy chyba nie przekonasz Zbigniewa do przyjazdu do Sopotu, ale mnie na pewno :lol: i jak będę następnym razem, bo to że będzie następny raz nie ulega wątpliwości, to oczywiście umówimy się znów na kawę :D
zbigniew165
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum

Alutka masz rację, bo raczej nie dam się przekonać do przyjazdu nad morze do Sopotu i okolic turystycznie, czy na pobyt sanatoryjny, ale nie zarzekam się co do pracy nad morzem w tamtych okolicach. :roll:
Gość

Post autor: Gość »

Zbigniewie masz oczywiście prawo wyboru ale uroku i położenia mojej aglomeracji, między morzem i nienaruszalnym lasem mogą nam inne miejscowości pozazdrościć :D
Alutko :serce: z tobą zawsze chętnie się spotkam a może nawet wypijemy tą kawę u mnie :D
Na tą okazję to na pewno coś specjalnego upitraszę :D :kwiat:
Awatar użytkownika
alutka 114
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 22 gru 2018 19:01
Oddział NFZ: Małopolski
Staż sanatoryjny: 4

Post autor: alutka 114 »

Ysy mam nadzieję, że jak to wszystko się skończy uda nam się znów wyjechać nad morze, wtedy skorzystam z zaproszenia :D
Jak tam u Was przygotowania do świąt :?: U mnie w tym roku na spokojnie, nawet choinka jeszcze nie ubrana, stoi jeszcze przed domem, żeby nie opadła.
Awatar użytkownika
Atina
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 19 sie 2011 09:29
Oddział NFZ: Pomorski
Podziękował: 158 razy
Podziękowano: 76 razy

Post autor: Atina »

Ale tu gwar :D
Alutko bigos już jest... :lol:
Piernik sernik i makowiec...żartuję :roll:
Awatar użytkownika
ewana
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 09 lut 2020 07:23
Oddział NFZ: Świętokrzyski

Post autor: ewana »

Chciałam dobrej nocy pożyczyć! Oj działo się tu dzisiaj, działo :) I bardzo dobrze ! Było co poczytać.Spokojnej nocy i słodkich snów :serce:
zbigniew165
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum

Ewana również Tobie życzę dobrej nocy :kwiat:
ZenekM197
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 27 cze 2020 20:53
Oddział NFZ: Podkarpacki

Post autor: ZenekM197 »

Dobranoc Szalona Paczko,
Wyjazdy, wyjazdy i święta domowe z barszczykiem i śledzikiem :P , takich świąt to jeszcze w moim życiu nie było, cóż na to poradzić :oops: jedynie mogę życzyć Szalonym kolorowych snów 🌇
Dobranoc 🌙
P.S. Chętnie dołączę do wyjazdu nad morze, nareszcie byłaby okazja poznać i zapoznać się z niektórymi, Ysy Trójmiasto pamiętam sprzed wielu lat, dużo pozytywnych wrażeń, o których na bieżąco w trakcie naszego spotkania i zwiedzania bardzo chętnie opowiem.
ODPOWIEDZ