Skoki narciarskie

Kuracjusz sportowiec, kuracjusz kibic. Sport to zdrowie, a więc... kibicujcie swoim drużynom, piszcie o wydarzeniach sportowych, pochwalcie się swoimi osiągnięciami.
Awatar użytkownika
Hipokryt
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 11 lut 2015 18:49
Oddział NFZ: Mazowiecki
Staż sanatoryjny: 21

Re: Skoki narciarskie

Post autor: Hipokryt »

Czy dziś skaczą nasi czy nie skaczą ❓
Czy konkurs nie został odwołany ❓
A jeśli konkurs dziś jest, to czy drużynowy czy indywidualny ❓
Gość

Post autor: Gość »

Żal mi trochę Piotra🤔🙁. Pechowo uciekła mu premia za wygranie kwalifikacji do pierwszego konkursu, a dziś wyprzedziła go dwójka, którą chyba niezbyt lubimy 🤔😳.
No cóż, dobre i to 3 miejsce.
Awatar użytkownika
Hipokryt
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz

Wielki dzięki za taka miłą informację :D
ka_jak_kazimierz - Tutaj jesteś jak niezawodny komentator niczym red. Szaranowicz :lol: :kwiat:

I jak tu nie wierzyć w rzetelność informacji na Forum, gdy brak dostępu do innych mediów :)
Awatar użytkownika
dani888
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 12 lis 2019 20:15
Oddział NFZ: Podlaski
Staż sanatoryjny: 2

Post autor: dani888 »

Fakt , szkoda Piotrka ale i tak troszkę cieszę się , że stanął na podium z brązem :D .
Nadzieje pokładam w Andrzeju , może chłopak ,,rozwinie się " . A ci dwaj - 1 i 2 miejsce , to masz rację Kaziu , nie przepadam za nimi . Może dlatego , że są lepsi od naszych ? :oops:
Ale nie ma Geigera przecież i Krafta...nie wiem co by wtedy było , chyba klapa .
Następne 29.12.2020 o ile nic złego nie wydarzy się , pfuj , wypluwam przez lewe ramię :lol: .
Chciałabym obejrzeć cały ten zimowy sezon....pozdrawiam :serce: .
Awatar użytkownika
Hipokryt
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz

Hipokryt pisze: 20 gru 2020 16:27 Czy dziś skaczą nasi czy nie skaczą ❓
Czy konkurs nie został odwołany ❓
A jeśli konkurs dziś jest, to czy drużynowy czy indywidualny ❓
Dziękuję serdecznie ponownie niezawodnym komentatorom :D :kwiat:
Dzięki Wam teraz już wiem, że dziś był konkurs indywidualny :D Wczoraj też był taki, więc mógłby dziś być drużynowy ;)

Dodam, że dziś wyjątkowo byłem daleko od telewizora a jedyne źródło informacji o skokach to ten temat :kwiat:
Gość

Szanowny Hipokryt twierdzi, że jedyną wiedzę o skokach czerpie z tego tematu na Forum i gdyby nie to, byłby ciemny jak tabaka w rogu.
Ale...
Jeśli ma dostęp do Forum, to znaczy że ma dostęp do całego Internetu, a tam może o skokach wyczytać wszystko. Bo to nieprawda, że cały Internet zgrał na pendrive'a Chuck Norris.
Czyżby więc Szanowny Hipokryt robił sobie ze mnie jaja?
To by mi się średnio podobało 🙂🤔.
Awatar użytkownika
Hipokryt
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz

Dzięki serdeczne ☺
Tylko dziś moim jedynym źródłem wiedzy o konkursie był ten temat i nie zawiodłem się :D Tu nie ma mowy o "robieniu jaj" bo ten temat ma wielką wartość merytoryczną a podawane informacje są jak najbardziej rzetelne. Za to dziękuję :serce:
W innych tematach bywa zupełnie inaczej :( Przykłady każdy znajdzie sam. Oby tylko te dezinformacje nie zaszkodziły naszemu zdrowiu, ale to już nie na temat.
Awatar użytkownika
dani888
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 12 lis 2019 20:15
Oddział NFZ: Podlaski
Staż sanatoryjny: 2

Post autor: dani888 »

Jutro Mistrzostwa Polski , start o godzinie 14,45 ( mężczyźni ) . Konkurs miał być w Zakopanem ale odbędzie się w Wiśle . Informacja dla niezorientowanych :D . Pozdrawiam :) .
Gość

Dodam tylko, że warto włączyć się do oglądania 10 minut wcześniej, bo wtedy zaczną skakać nasze dziewczęta.
Można powiedzieć, że będą przecierać tory swoim kolegom 🤔😊.
Ale tak poważnie to życzymy im także dalekich, ślicznie wylądowanych skoków 🙂
Awatar użytkownika
Hipokryt
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz

Wielkie Dzięki za dokładne informacje :kwiat:
Rzeczywiście warto było obejrzeć transmisję 10 minut wcześniej, aby móc po raz pierwszy podziwiać konkurs skoków naszych Pań :D
Pierwsza seria konkursowa Panów już trwa i można oglądać na państwowym kanale sportowym. Tym razem dobry telewizor już mam i kibicuję :D
Są już nawet pewne wyniki, lecz szczegółów z TV nie podam, gdyż mogą pojawić się takie oto zarzuty:
zbigniew165 pisze: 16 paź 2020 09:21 My mamy w domach odbiorniki RTV i internet i nie potrzebujemy powielania i zaśmiecania forum przebitkami z TV. :shock:
ODPOWIEDZ