Ale ponieważ nie wierzę w ogólnoświatowe teorie spiskowe, a w bardzo, bardzo wielu krajach wygląda to jakoś podobnie do Polski, niestety
Koronawirus rodem z Państwa Środka ...
- bardzyk2
- Super Kuracjusz

- Na forum od: 21 cze 2020 14:03
- Oddział NFZ: Śląski
- Staż sanatoryjny: 5
- Podziękowano: 7 razy
Re: Koronawirus rodem z Państwa Środka ...
No tak Pi razy oko, bo sanepidy różnie działają i w takich codziennych statystykach nie mieli dotąd doświadczenia.
Ale ponieważ nie wierzę w ogólnoświatowe teorie spiskowe, a w bardzo, bardzo wielu krajach wygląda to jakoś podobnie do Polski, niestety
, więc myślę, ze jakaś prawda, na pewno nie dokładnie co do osoby, chyba jednak w tym jest 
- dani888
- Super Kuracjusz

- Na forum od: 12 lis 2019 20:15
- Oddział NFZ: Podlaski
- Staż sanatoryjny: 2
Dziękuję Basiu za odpowiedź ale ja z kolei nie wierzę w te bzdury i jestem przekonana , że będzie jeszcze gorzej i chodzi tu bardziej o politykę a nie o nas . Przepraszam ale takie mam zdanie i nie wierzę w to , że rok następny będzie lepszy . Moim zdaniem będzie o wiele , wiele gorszy .... 
- bardzyk2
- Super Kuracjusz

- Na forum od: 21 cze 2020 14:03
- Oddział NFZ: Śląski
- Staż sanatoryjny: 5
- Podziękowano: 7 razy
Jejku, nie strasz. Może jednak nie będzie tak źle
.
Może to magia, ale mnie się sprawdza niestety. Najgorsze są dla mnie lata przestępne, na dodatek okrągłe. 1980 straszny, 2000 dla mnie bardzo tragiczny, 2020 w wirusem. A po tych latach jakoś wstawałam jak Wańka Wstańka, może i teraz się uda.
Buziaki

Dostałam nr do sanatorium 102006. Może w 2021 albo 2022 wydzwonię jakiś fajny zwrot ?

Może to magia, ale mnie się sprawdza niestety. Najgorsze są dla mnie lata przestępne, na dodatek okrągłe. 1980 straszny, 2000 dla mnie bardzo tragiczny, 2020 w wirusem. A po tych latach jakoś wstawałam jak Wańka Wstańka, może i teraz się uda.
Buziaki
Dostałam nr do sanatorium 102006. Może w 2021 albo 2022 wydzwonię jakiś fajny zwrot ?