Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
A zapomniałam nadmienić, że też przeżyłam drugą młodość. Szkoda , że tak szybko minął czas. Nawet nie przypuszczałam, że jestem taka fantastyczną towarzyszką i tancerką. Zawsze zamknięta sama w domu a tu masz...... coś takiego , ja się umiem bawić i jestem lubiana. Pozdrawiam
Ifka100 nie byłam tam ,ale jestem z województwa pomorskie i dużo się tu mówi o tym miejscu pozytywnie,wiem że po przebytych operacjach kręgosłupa wysyłają właśnie tam trójmiejskie szpitale i "stawiają" cię na nogi
Atina możesz podać coś więcej na temat tego szpitala w Jantarze? Znalazłam w internecie szpital rehabilitacyjny w Jantarze i jak tam zadzwoniłam to mi powiedzieli, że trzeba tam dopłacić do pobytu.
Może ktoś mógł polecić jeszcze jakiś szpital rehabilitacyjny narządu ruchu nad morzem.