Szpital uzdrowiskowy nad morzem

Rehabilitacja narządu ruchu. Sanatoryjne leczenie chorób stawów, kręgosłupa, ograniczenia ruchowe, stany pourazowe stawów i kości.
MalaMi
Nowy Kuracjusz
Nowy Kuracjusz
Na forum od: 02 paź 2013 20:53
Oddział NFZ: Wielkopolski
Staż sanatoryjny: 0

Re: Szpital uzdrowiskowy nad morzem

Post autor: MalaMi »

A zapomniałam nadmienić, że też przeżyłam drugą młodość. Szkoda , że tak szybko minął czas. Nawet nie przypuszczałam, że jestem taka fantastyczną towarzyszką i tancerką. Zawsze zamknięta sama w domu a tu masz...... coś takiego , ja się umiem bawić i jestem lubiana. Pozdrawiam :D
ifka100
Na forum od: 16 gru 2013 08:45
Oddział NFZ: Pomorski
Staż sanatoryjny: 1

Post autor: ifka100 »

Witam,a ja słyszałam o dobrym Szpitalu rehabilitacyjnym w Jantarze na Mierzeji Wiślanej..był tam ktos???
Awatar użytkownika
Atina
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 19 sie 2011 09:29
Oddział NFZ: Pomorski
Podziękował: 54 razy
Podziękowano: 34 razy

Post autor: Atina »

Ifka100 nie byłam tam ,ale jestem z województwa pomorskie i dużo się tu mówi o tym miejscu pozytywnie,wiem że po przebytych operacjach kręgosłupa wysyłają właśnie tam trójmiejskie szpitale i "stawiają" cię na nogi :)
saba6
Na forum od: 30 sty 2014 19:55
Oddział NFZ: Małopolski

Post autor: saba6 »

Atina możesz podać coś więcej na temat tego szpitala w Jantarze? Znalazłam w internecie szpital rehabilitacyjny w Jantarze i jak tam zadzwoniłam to mi powiedzieli, że trzeba tam dopłacić do pobytu.

Może ktoś mógł polecić jeszcze jakiś szpital rehabilitacyjny narządu ruchu nad morzem.
Awatar użytkownika
Selene
W naszej pamięci
W naszej pamięci
Na forum od: 16 maja 2010 11:51
Oddział NFZ: Wielkopolski
Staż sanatoryjny: 12

Post autor: Selene »

Saba6 :kwiat: w Kołobrzegu jest kilka dobrych ośrodków, które mają status szpitala: MEWA, MUSZELKA, MESKO, LECH.

Pozdrawiam :)
saba6
Na forum od: 30 sty 2014 19:55
Oddział NFZ: Małopolski

Post autor: saba6 »

Selene :kwiat: dziękuję bardzo. Teraz ich poszukam w internecie i dowiem się czegoś więcej.
ODPOWIEDZ