Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Dzień dobry Pogaduchy,
Święta, święta i po świętach, ale dzielą nas od zakończenia roku już tylko godziny, jak ten czas pędzi, mam wrażenie, że kilka dni temu witałem ten rok, a on się już kończy Nie wiem, jak u Was pogodowo, bo u mnie chłodno i bardzo wietrznie. Wychodząc z domu trzeba nałożyć czapkę porządnie na głowę, żeby jej nie stracić
Najwyższy czas na lekturę
Miłego dnia życzę
Po świętach, ale przed następnymi więc trzeba zrobić małe zakupy. U mnie nie ma możliwości zamówić z dowozem, tzn. można przez kuriera, ale to troszkę kosztuje no i mały wybór.
Miłe Panie pod kocykami albo z herbatą pewnie rozmyślania snują i marzenia teraz realizują w sklepach internetowych, bo widzę wyprzedaży sporo i ceny znakomite na kilka gałganków lub inny asortyment, który może w końcu się przydać może, bo trzeba mieć nadzieję, że po szczepieniach pandemia precz pójdzie i nie wróci już do nas więcej
Niestety muszę Pogaduchy opuścić, na chwilę tylko zajrzałem, bo plany muszę choć w części zrealizować i czas dobrze wykorzystać, ale pamiętam o Pogaduchach i wieczorem o pogawędkach będę pamiętał A teraz jak czołg ruszam do ataku