Dzień dobry... Forum Nasze Sanatorium. Rozmowy dzień i noc...Razem...

Tu można inicjować tematy niemieszczące się w zakresie innych kategorii.
ZenekM197
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 27 cze 2020 20:53
Oddział NFZ: Podkarpacki

Re: Dzień dobry... Forum Nasze Sanatorium. Rozmowy dzień i noc...Razem...

Post autor: ZenekM197 »

Dzień dobry świąteczne 🎄🎄🎄
Czas Świąt Bożego Narodzenia przez Wszystkich oczekiwany, niezapomniany, pełen niespodzianek i prezentów oczekiwanych w tym roku inny wymiar ma zupełnie, jesteśmy bardziej wyciszeni, może dlatego dobrze, że mamy teraz, na Forum chociaż chwilę dla siebie, bo czasami sprzeczki drobne tu mamy, ale w czas tych niezwykłych Świąt o sobie wzajemnie pamiętamy i na miłe słowa, życzenia czekamy więc i ja Wszystkim życzę dużo zdrowia, radości, szczęścia i miłości, niech życzenia Wam się spełniają i miłego świętowania życzę Wam nadal🎄🎄🎄 :serce:
Awatar użytkownika
dani888
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 12 lis 2019 20:15
Oddział NFZ: Podlaski
Staż sanatoryjny: 2

Post autor: dani888 »

Witam wieczorem w drugi dzień świąt .
Ysy , fajnie Ciebie widzieć słonko :serce: .
Kończą się powoli święta choć jeszcze jutro niedziela..
Oglądam z przerwami serial i zaglądam na forum od czasu do czasu , żadnych gości więc mogę sobie na to pozwolić . Moi chłopcy spędzają czas ze sobą a mamę oszczędzają :lol: :lol: .
W sumie dobrze ale trochę a nawet bardzo żal , że w tym roku tak to odbywa się :evil: , ale niestety , siła wyższa . Pozdrawiam ciepło :serce: :kwiat: :) .
ZenekM197
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz

Dzień dobry :kwiat:
Dani już po świętach, ale Nowy Rok przed nami,więc znowu uda nam się poświętować i akumulatory podładować, żeby siły nam starczyło, żeby dalej wesoło po Forum wędrować :lol:
Miłego dnia życzę ☀️🎄🎄🎄
Gość

Post autor: Gość »

Dziękuję za ożywienie bliskiego mi tematu. W założeniu miał łączyć nie dzielić i niech tak zostanie.
Piękny chociaż wietrzny dzień u mnie i tego słoneczka Wam życzę.
Awatar użytkownika
dani888
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz

Majeczko , przyznam się , że to ja błąkając się po naszym forum odnalazłam ten temat i otworzyłam go znów :) . Nie wiem czy ludkowie będą tu pisać bo tematów różnych mamy całkiem sporo ale jakoś żal mi się go zrobiło . Fajnie byłoby gdyby ludzi łączył ale sama wiesz jak z tym bywa . W każdym bądź razie spróbujmy :D . Dziś u mnie pogoda do kitu więc życz mi słoneczka na jutro , pozdrawiam cieplutko ,. miłego popołudnia :serce: .
P.s. a ja za chwilę lecę oglądać skoki narciarskie , do miłego....
Gość

Dani 🧡 dobra dusza z Ciebie. Co do tematu tego i innych... zobaczymy. Może nowe pozytywne osoby wiatr zmian przywieje
?
Nie wszystko zmienia się na gorsze. Miłego wieczoru.
Gość

Dla mnie to szczególny temat 🙂.
Tu zaczynałem swą aktywność w części "niemerytorycznej" Forum, tu się wychyliłem nieopatrznie i dostałem po uszach od człowieka, z którym za chwilę piliśmy brudzia. Jeszcze wtedy nie znałem go jako jednego z liderów i chociaż potem podpadł mi mocno, to już o tym zapomniałem 😊.
Tu też poznałem kilka innych osób, które do dziś cenię, choćby za ich aktywność, humor (wyważony) i życzliwość.
Pozdrawiam wszystkich.
Gość

Kazimierzu 🌺 pamiętam te gatki 😉 gorsze mogły być majteczki w kropeczki.
😁 Fajnych ludzi w różnych tematach sporo, a są i tacy, którzy starają się pogadać w każdym z tych luźnych tematów. I fajnie.
Ci co zniknęli zapewne nie wrócą lub poczytają z ukrycia ale zawsze ale to zawsze pojawia się ktoś nowy i do tego mega sympatyczny. I za takich forumowiczów mocno trzymam kciuki.
Skoki ciekawe, teraz pora na książkę. 😊
Awatar użytkownika
dani888
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz

Skoki obejrzałam , w odpowiednim temacie skomentowalam i ok .
Siostra za chwilę skończy oglądać swój serial to oddzwonię bo dzwoniła w trakcie transmisji .
Potem coś obejrzę i tak wieczór upłynie .
Ci co odeszli pewnie wrócą i byłoby świetnie , poza tym może przyjdą nowi .
Pozdrawiam ciepło Was :serce: ;) .
ZenekM197
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz

Tak, tak zawsze i wszędzie tak bywa, że jest wymiana, nawet przy barze zmiany następują :lol: :lol:
Fajnie jest i nie ma co narzekać. Dobrze, że możemy sobie jak to Aluś powiada "popitolić", gdzie tyle można byłoby pitolić. A tu albo na poważnie albo na żarty są rozmowy i zawsze dobry poziom reprezentują, czasami wrzucam swe trzy grosze, żeby napięcie i nerwy rozładować, nie moje oczywiście :lol: :lol: i opierdziel za to obrywam, ale kto w dzisiejszych czasach wszystko na poważnie bierze 8-) :ugeek:
Jedyne czego potrzebujemy to zdrowia :serce: , którego Wszystkim życzę, a i dodam jeszcze, że humoru dobrego :D też życzę bo bez niego nudno by nam tu było :D
ODPOWIEDZ