Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Witam po długiej przerwie,
Też czekam na otwarcie sanatoriów, potrzebna mi rehabilitacja na kręgosłup. No i wreszcie gdzieś pojechać. I zrobić coś szalonego.
Ale nic nie poradzimy. Możemy tylko sobie pogadać.
Magdalila
Witam i też pozdrawiam jeszcze w starym roku. Nadzieja na wyjazd jest, tylko czekam na zaproszenie do zaszczepienia się w pierwszej grupie i od razu się rejestruję, żeby jak najszybciej wyjechać nad morze.
Zbigniewie .oby Twoje marzenia się spełniły i żebyś wyjechał nad Twoje ukochane morze ! Atinka pisze ,że pogoda tam dziś słoneczna U mnie niestety pochmurnie i pada.Miłego popołudnia i wieczoru
Piszecie, że chcecie się zaszczepić, a ja trochę się obawiam. Nie mówię, że nie, ale nie spieszy mi się. Ja mieszkam na Śląsku i u mnie dzisiaj leje. Biedny mój piesek, który nie chce wychodzić na taka pogodę.
Trzymajcie się.
Dzień dobry kochani Szaleńcy
Ostatni dzień starego roku a jutro już Nowy Rok 2021
Z tej okazji składam Wam życzenia:
Dużo uśmiechu, siły i wytrwałości
w dążeniu do celu, sukcesów w pracy,
tylko słonecznych dni, przyjaźni, miłości
i wielu buziaków i aby ten rok Was uskrzydlił.
Dzień dobry Paczuszko
Też pragnę Wam złożyć życzenia dużo zdrówka i pomyślności w Nowym 2021 Roku, samych pogodnych dni i realizacji wszelkich planów i obyśmy się wreszcie mogli spotkać w sanatorium. Do Siego Roku
Dzień dobry
Sylwestrowy dzień ,miłe życzenia Noworoczne
Dziękujemy ,niech zdrówko nam sprzyja ,miła atmosfera na forum
Pozostajemy w domu ,domówki
Oczekujemy otwarcia sanatorium
Życzenia pozostawione w innym temacie ,
Pozdrawiam Sylwestrowo