Szalona Paczka
Re: Szalona Paczka
- GIENIA
- Przyjaciel forum

- Na forum od: 18 maja 2016 10:12
- Oddział NFZ: Małopolski
- Staż sanatoryjny: 16
- Podziękował: 256 razy
- Podziękowano: 137 razy
Goście Sylwestrowi odjechali , to na kompa można zaglądnąć
Wszystkiego najlepszego całej Paczce w Nowym Roku
-
zbigniew165
- Przyjaciel forum

- Na forum od: 03 maja 2016 22:43
- Oddział NFZ: Łódzki
- Staż sanatoryjny: 10
- Podziękował: 73 razy
- Podziękowano: 97 razy
W piątek Minister Zdrowia udzielił wywiadu, że Rząd myśli nad ograniczeniem usług medycznych dla nie zaszczepionych, z wyjątkiem usług niezbędnych i ratujących życie.
Rozważają także nad zwiększenie liczby przywilejów dla zaszczepionych.
Po co to wszystko łatwo się domyślić.
Przewidywałem taki rozwój wypadków pisząc w temacie o szczepieniach, to niektórzy się ze mną nie zgadzali.
-
zbigniew165
- Przyjaciel forum

Noworocznie mam ochotę wyjść na parkiet i pobalować, bo to siedzenie w domu może tylko o ból głowy mnie przyprawić, a mnie wejście krokiem tanecznym po głowie tylko chodzi i chyba Wszystkim teraz taniec zaproponuję, by z wprawy nie wyjść
Zapraszam i życzę nam Wszystkim, by w tym roku spotkanie doszło do skutku, bo inaczej cały zapas
https://youtu.be/yv-DcNTOMp4
-
zbigniew165
- Przyjaciel forum

Oczywiście mam na myśli wyjście na parkiet i balowanie w czasie pobytu w sanatorium z NFZ, lub ośrodku sanatoryjno-wypoczynkowym na pobycie prywatnym.
Zbyszku, po Sylwku nie mogę dojść do siebie i przeoczyłem Twojego posta, z dobrym tancerzem i w dobrym towarzystwie to i w przedpokoju można potańczyć, a że nadal wolne mamy to tańcem zaczynamy pierwszy weekend tego rokuzbigniew165 pisze: 01 sty 2021 18:51 Zenek M197 zobaczymy, w tym roku komu pierwszemu uda się wyjść na parkiet i pobalować.![]()
Oczywiście mam na myśli wyjście na parkiet i balowanie w czasie pobytu w sanatorium z NFZ, lub ośrodku sanatoryjno-wypoczynkowym na pobycie prywatnym.
I ruszamy wężykiem:
https://youtu.be/4pL9fSAtWSk