Szalona Paczka

Tu można inicjować tematy niemieszczące się w zakresie innych kategorii.
Awatar użytkownika
ewana
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 09 lut 2020 07:23
Oddział NFZ: Świętokrzyski

Re: Szalona Paczka

Post autor: ewana »

Witajcie ! Dołączam do Was i życzę dużo ,dużo zdrówka na nadchodzący Nowy Rok 2021.Oby nastała normalność i otworzyli sanatoria czego Wam i sobie życzę! :serce: WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO DLA CAŁEJ PACZKI :)
Awatar użytkownika
GIENIA
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 18 maja 2016 10:12
Oddział NFZ: Małopolski
Staż sanatoryjny: 16
Podziękował: 256 razy
Podziękowano: 137 razy

Post autor: GIENIA »

Witam Szaleni :D fajnie Was znowu móc czytać 8-)

Goście Sylwestrowi odjechali , to na kompa można zaglądnąć :D

Wszystkiego najlepszego całej Paczce w Nowym Roku :serce: :serce: :serce:
Awatar użytkownika
ewasz
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 10 mar 2014 20:44
Oddział NFZ: Śląski
Staż sanatoryjny: 5
Podziękował: 47 razy
Podziękowano: 51 razy

Post autor: ewasz »

Pozdrawiam noworocznie 🥳🎉😃
zbigniew165
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 03 maja 2016 22:43
Oddział NFZ: Łódzki
Staż sanatoryjny: 10
Podziękował: 73 razy
Podziękowano: 97 razy

Post autor: zbigniew165 »

Ewana sanatoria otworzą, ale przede wszystkim dla zaszczepionych. Jeżeli będzie chciał jechać nie zaszczepiony będzie musiał wykonać test na Cowid-19, ale na swój koszt, bo NFZ już nie zleci takiego testu.
W piątek Minister Zdrowia udzielił wywiadu, że Rząd myśli nad ograniczeniem usług medycznych dla nie zaszczepionych, z wyjątkiem usług niezbędnych i ratujących życie.
Rozważają także nad zwiększenie liczby przywilejów dla zaszczepionych.
Po co to wszystko łatwo się domyślić.
Przewidywałem taki rozwój wypadków pisząc w temacie o szczepieniach, to niektórzy się ze mną nie zgadzali. :roll:
Awatar użytkownika
ewana
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 09 lut 2020 07:23
Oddział NFZ: Świętokrzyski

Post autor: ewana »

Witam w Nowym ROKU 2021 :kwiat: Zbigniewie wszystko się zmienia jak w kalejdoskopie ( Kino Oko)Miała być dobrowolność w temacie szczepienia !,a tu takie kwiatki :( Przymus szczepień ,może wiele zmienić :!: Nie wszyscy mają huraoptymizm w tym temacie ,bo nawet ponoć szczepionka ,nie daje 100 procentowej gwarancji ,że wirus się ponownie nie zmutuje :?: :!: Jest o czym myśleć...Możliwe prywatne wyjazdy ,z powodu tych potencjalnych obostrzeń.Kogo będzie stać prywatnie ,nie będzie szarpał się z systemem ,czy Nfz.Dla pocieszenia ,nie ma co martwić się na zapas ,pożyjemy zobaczymy .Miłego popołudnia i wieczoru.
zbigniew165
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum

Ysy 1 mam takie same oczekiwania jakie wyraziłeś w ostatnim zdaniu swojego postu i miałem taką nadzieję jak były strajki kobiet, ale nic z tego nie wyszło, ale miejmy nadzieję, że pospolite ruszenie będzie wkrótce. :)
ZenekM197
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 27 cze 2020 20:53
Oddział NFZ: Podkarpacki

Post autor: ZenekM197 »

Cześć Szalona Paczko,
Noworocznie mam ochotę wyjść na parkiet i pobalować, bo to siedzenie w domu może tylko o ból głowy mnie przyprawić, a mnie wejście krokiem tanecznym po głowie tylko chodzi i chyba Wszystkim teraz taniec zaproponuję, by z wprawy nie wyjść ;) 8-) :lol:
Zapraszam i życzę nam Wszystkim, by w tym roku spotkanie doszło do skutku, bo inaczej cały zapas 🍾🍾🍾przygotowany będę musiał w domu sam wypić za Wasze zdrowie :twisted: , ale chcę to z Wami zrobić, bo już moje oczy tęsknota trawić zaczyna, ale teraz czas kielicha🥂🥂🥂 wychylić i kości rozruszać :oops: :lol:
https://youtu.be/yv-DcNTOMp4
zbigniew165
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum

Zenek M197 zobaczymy, w tym roku komu pierwszemu uda się wyjść na parkiet i pobalować. :?:
Oczywiście mam na myśli wyjście na parkiet i balowanie w czasie pobytu w sanatorium z NFZ, lub ośrodku sanatoryjno-wypoczynkowym na pobycie prywatnym.
Awatar użytkownika
Atina
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 19 sie 2011 09:29
Oddział NFZ: Pomorski
Podziękował: 158 razy
Podziękowano: 76 razy

Post autor: Atina »

Dzień dobry
Miły słoneczny dzień w Trójmieście 8-)
Pozdrawiam szalonych i niech nas humor nigdy nie opuszcza :lol: :P :lol:
ZenekM197
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 27 cze 2020 20:53
Oddział NFZ: Podkarpacki

Post autor: ZenekM197 »

zbigniew165 pisze: 01 sty 2021 18:51 Zenek M197 zobaczymy, w tym roku komu pierwszemu uda się wyjść na parkiet i pobalować. :?:
Oczywiście mam na myśli wyjście na parkiet i balowanie w czasie pobytu w sanatorium z NFZ, lub ośrodku sanatoryjno-wypoczynkowym na pobycie prywatnym.
Zbyszku, po Sylwku nie mogę dojść do siebie i przeoczyłem Twojego posta, z dobrym tancerzem i w dobrym towarzystwie to i w przedpokoju można potańczyć, a że nadal wolne mamy to tańcem zaczynamy pierwszy weekend tego roku ;) 8-) :D
I ruszamy wężykiem:
https://youtu.be/4pL9fSAtWSk
ODPOWIEDZ