Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Planujesz wyjazd do sanatorium? Wyjeżdżasz do sanatorium, szpitala, chcesz się umówić z kimś kto również wyjeżdża w to samo miejsce w podobnym terminie? Chcesz dowiedzieć się co zabrać lub jak było? Tu możesz nawiązać kontakt.
Kto jedzie 26.01.2014 bo ja strasznie się denerwuję przed tym wyjazdem.Ciężka zima i co tam robić A jak pomyślę,że nie wszystkie pokoje mają łazienki to trochę mnie przeraża.Ktoś może jedzie w tym samym terminie
Ja osobiście nie byłam tylko w Ciechocinku to obok już lepiej ten Ciechocinek możesz sobie tam się przejechac busy jeźdźą a co do Aleksandrowa znajoma tam była to nie narzekała na warunki tylko własnie na brak zajęcia po zabiegach ale jak na towarzystwo dobre trafisz to będzie dobrze. Do Lichenia można podjechać jak interesuje są organizowane wycieczki.
Witam, wybieram się 26.01.2014 do Aleksandrowa Kujawskiego. Startuje z Łukowa (lubelskie), planowałem jechać samochodem a więc mogę kogoś zabrać, chyba że jedzie ktoś z mojej okolicy to zrobimy zrzutkę i się mogę dosiąść.
Witaj Graszka, jeśli chcesz sie ze mną zabrać to wyslij mi kontakt tel na e-maile syna, bo swojego nie mam (nie potrzebny), jak będe miał numer to zadzwonie i sie jakoś dogadamy, pozdrawiam Andrzej. [email]
Ostatnio zmieniony 09 maja 2018 22:10 przez administrator, łącznie zmieniany 1 raz.
Powód:usunięto email
Witam jadę do Aleksandrowa Kujawskiego 26.01.2014 z legionowa graszka dogadała się już z Andrzejem jezeli Aandrzej ma jeszcze wolne miejsca może i mnie mogły zabrać z tego samego miejsca co graszke będzie go taniej kosztowała podróż jeżeli macie chęci graszka i Andrzej nie ma problemu będzie taniej dla a Andrzeja za przejazd a z Graszka jeśli che możemy się spotkać w Legionowie podam meila wiec napiszcie jakby co proszeę [email] pojedziemy razem.
Ostatnio zmieniony 09 maja 2018 22:10 przez administrator, łącznie zmieniany 1 raz.
Powód:usunięto email