Ja pisząc My mam cały czas na myśli ludzi, którzy są za szczepieniem się i przynajmniej ja będę pisał, żeby się zaszczepić do znudzenia, bo to jest w interesie wszystkich, a zwłaszcza tych co nie mogą się zaszczepić ze względu na swoje schorzenia.
Im więcej będzie zaszczepionych, tym właśnie te osoby mają wieksze szansę na uniknięcie zarażenia się wirusem.
Oczywiście jestem przeciwny szczepieniom się poza kolejką, bo wczoraj pokazano w TV wywiad z lekarzem Uniwersytetu, kóry stwierdził, że czeka w kolejce na szczepienie i gdyby ktoś go powiadomił jako pracownika, że brakuje osób do zaszczepienia, to natychmiast by się stawił w Uniwersytecie i się zaszczepił. Powiedział też, że jest dużo takich pracowników medycznych na Uniewersytecie, którzy oczekują na szczepienie się.
Wynika z tego, że faktycznie szczepią po znajomości i powinien za to ktoś polecieć.
Co do osoby, którą wymieniłeś posługującej się wyrazem " Tutaj ", to na pewno się tak nie będę zachowywał, bo jeszcze nie mam Alzheimera i nie wklejam tematów np. z lutego 2020 r. w dniu 2 stycznia 2021.
Darek być może nasza dyskusja przyczyni się do przwekonaia niezdecydowanych do zaszczepienia się. Mam taką nadzieję.