Skoki narciarskie

Kuracjusz sportowiec, kuracjusz kibic. Sport to zdrowie, a więc... kibicujcie swoim drużynom, piszcie o wydarzeniach sportowych, pochwalcie się swoimi osiągnięciami.
Awatar użytkownika
Atina
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 19 sie 2011 09:29
Oddział NFZ: Pomorski
Podziękował: 158 razy
Podziękowano: 76 razy

Re: Skoki narciarskie

Post autor: Atina »

Super :D aż miło...
Gość

Post autor: Gość »

Wzruszyłam się. Jako kobieta powiem ... piękne oczy ma nasz mistrz. I mamy piękny hymn, energia połączona nutami. Cieszę się z takiego fantastycznego zakończenia 4hills.
Gość

Chyba się starzeję 🤔.
Coraz trudniej mi oglądać takie momenty "na sucho".
Mówią że to niszowy sport, że mało kto to ogląda...
I co z tego! My się cieszymy jak cholera.
Nie trzeba było ich rozdrażniać jednym fałszywym testem a potem nieprzemyślanymi wypowiedziami.
I na koniec nie byłbym sobą, gdybym nie przypomniał :
Odwróć tabelę, Maciuś na czele 😏.
Pozdrawiam.
Awatar użytkownika
Hipokryt
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 11 lut 2015 18:49
Oddział NFZ: Mazowiecki
Staż sanatoryjny: 21

Re: Skoki narciarskie ..... dziś świątecznie i konkursowo

Post autor: Hipokryt »

Wczoraj przybył Król Kamil Trzeci :D
Tradycji stało się zadość 😎
Hipokryt pisze: 06 sty 2021 07:00 Obrazek
Awatar użytkownika
dani888
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 12 lis 2019 20:15
Oddział NFZ: Podlaski
Staż sanatoryjny: 2

Post autor: dani888 »

Witajcie kochani :) .
Wow , nawet Atinka i Majeczka zawitały :serce: :serce: , nie wiedziałam , że też oglądacie skoki .
Powiem Wam wszystkim - jestem szczęśliwa :D , to było coś pięknego i oby tak dalej...
Kaziu , Maciuś , niestety - do domciu , Klimek też a ich miejsce zajmą Kuba Wolny i Tomek Pilch .
Nie będę sobą jeśli tego nie powiem - Granerud próbował ze swoim trenerem sztuczki z obniżeniem belki i nie wyszło a nawet gorzej było . Hm...próbował chłopak a te jego wcześniejsze wygadywanie na Kamila i Polaków...porażka :roll: . Tak samo ten wcześniejszy zamęt z testami przed pierwszym konkursem , moim zdaniem celowe i tyle ale cieszę się , że wyszło jak trza :lol: :lol: . Jutro kwalifikacje w Niemczech i oby znów nie próbowali chachmęcić :evil: . Mam nadzieję , że będzie ok .
Pozdrawiam wszystkich :serce: :kwiat: :) . do miłego...
Gość

Dani - Klimkowi stworzono możliwość, by nacieszył się drugim synusiem, a Maciejowi przyda się chwila na zastanowienie, spokojne potrenowanie czy starty w Pucharze Kontynentalnym. A potem niech wraca i walczy o pozycję tego czwartego, sam będę trzymał za niego kciuki i obiecuję, że powstrzymam się od złośliwości pod jego adresem.
A Piotrek - no cóż, dobrze czasem posłuchać jego specyficznych żartów, ale chyba przesadza. Robienie z siebie kompletnego idioty na siłę już nie jest fajne. Nie można zawsze i ze wszystkiego robić jaj, nawet na tym Forum się to nie przyjęło...
Awatar użytkownika
dani888
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz

Kaziu , Klimek ok , niech cieszy się z narodzin synka , Maciek - wiadomo , w PK radził lepiej ale tu , w PŚ raczej nie ma wielkich szans . Pamiętam , że jeszcze niedawno całkiem był dobry , coś mu ,,popsuło się'' a to zdarza się najlepszym . Mamy kilku skoczków , którzy byli naprawdę w dobrej formie a dziś klapa , nawet taki Fraitag (sorki jeśli źle napisałam) walczył z naszym Kamilem a teraz ? Albo Klimow , znów słaba forma , to tylko przykłady . Odnośnie Piotrka - bardzo go lubię i wiem , że gdyby postarał się to wyniki miałby zdecydowanie lepsze . A jego żarty ? Norma , przyzwyczaiłam się i pewnie nie tylko ja :D . Czasem przesadza ale wtedy ja czuję się młodziej :lol: :lol: . Ponoć zamierza skakać dłużej niż Noriaki Kasai , słyszałeś o tym ? :)
Odnośnie Forum to inna bajka , sam o tym wiesz , są rzeczy do przyjęcia i nie do przyjęcia , buziole przyjacielskie rzecz jasna :serce: :) .
Awatar użytkownika
dani888
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz

Dobry wieczór . Dziś śledziłam treningi i tzw. prolog na Sport.pl , prolog zamiast kwalifikacji i niestety - wygrał Granerud :evil: a tak mało brakowało naszemu Kubackiemu . Ogólnie nasi chłopcy skakali wyśmienicie , bardzo długo na prowadzeniu był j. Wolny , A. Stękała też ślicznie . Belka startowa była obniżona z 10 na 9 i w sumie wygrał Granerud - 140 m. , potem Kubacki - 139 m. , następnie Lindvik - 141 m. , A. Stękała - 137,5 m.i miejsce 6 , K. Stoch - 133 m. - 7 miejsce , J. Wolny - 135 m. - miejsce 9 , P. Żyła - 129,5 m.- 19 miejsce , A. Zniszczoł - 127,5 m. - miejsce 26 i P. Wąsek - 125,5 m.- miejsce 28 .
Sorki bo pewnie znacie wyniki :) ale czasem ktoś ma kłopot więc wstawiłam . Jutro konkurs o godzinie 16-ej bodajże . Znów czekają nas emocje :D a swoją drogą to te skoki już mi nawet śnią się . Pozdrawiam fanów :serce: ;) .
Gość

No - Dani - jestem pod wrażeniem 🤔🙂. Wiele trudu sobie zadałaś aby zredagować tak obszerny, precyzyjny post👋. Kto nie oglądał jest Ci z pewnością wdzięczny 🙂.
Granerud teraz będzie na uszach stawał żeby udowodnić, że to na TCS to tylko chwilowy dołek był. A my będziemy się wkurzać, bo naszej sympatii raczej nie odzyska🤔.
Pozdrawiam Was.
Ktoś pomoże w rozbieraniu choinki 🤔😒? 🌲🌲🌲Kawa gigant zapewniona i pierniczki z nadzieniem 🙂
Awatar użytkownika
dani888
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz

Kaziu , ten post był całkiem normalny :) i dziś tylko wspomnę o konkursie .
Pierwsza seria podobała się mi gdy w pewnym momencie w czołówce byli tylko nasi chłopcy .
Druga seria - na podium Kamil - 1 miejsce , niestety na drugie wchrzanił się Granerud :evil: , całe szczęście , że Piotrek poradził i stanął na trzecim stopniu :D . Żal mi Dawida tylko ale cóż , loteria , mam nadzieję , że następnym razem uda się mu . W każdym bądź razie ogromne emocje , pewnie ciśnienie mi skakało :lol: :lol: , czekam na jutrzejszy dzień . Ogólnie - nasi skakali świetnie i udowodnili , że potrafią i o to chodzi . Moje marzenie odnośnie skoków - aby przyszedł taki dzień , że na podium staną tylko Polacy .

Kaziu , choinka rozebrana ? U mnie też ale w swoim pokoju mam stroik jeszcze i przyozdobione okno . Mogę Ci pomóc jak coś tylko za ,,dziękuję " :D . Pozdrawiam z białego Podlasia :serce: ;) .
ODPOWIEDZ