Skoki narciarskie
-
Gość
Re: Skoki narciarskie
-
Gość
Coraz trudniej mi oglądać takie momenty "na sucho".
Mówią że to niszowy sport, że mało kto to ogląda...
I co z tego! My się cieszymy jak cholera.
Nie trzeba było ich rozdrażniać jednym fałszywym testem a potem nieprzemyślanymi wypowiedziami.
I na koniec nie byłbym sobą, gdybym nie przypomniał :
Odwróć tabelę, Maciuś na czele
Pozdrawiam.
- dani888
- Super Kuracjusz

- Na forum od: 12 lis 2019 20:15
- Oddział NFZ: Podlaski
- Staż sanatoryjny: 2
Wow , nawet Atinka i Majeczka zawitały
Powiem Wam wszystkim - jestem szczęśliwa
Kaziu , Maciuś , niestety - do domciu , Klimek też a ich miejsce zajmą Kuba Wolny i Tomek Pilch .
Nie będę sobą jeśli tego nie powiem - Granerud próbował ze swoim trenerem sztuczki z obniżeniem belki i nie wyszło a nawet gorzej było . Hm...próbował chłopak a te jego wcześniejsze wygadywanie na Kamila i Polaków...porażka
Pozdrawiam wszystkich
-
Gość
A Piotrek - no cóż, dobrze czasem posłuchać jego specyficznych żartów, ale chyba przesadza. Robienie z siebie kompletnego idioty na siłę już nie jest fajne. Nie można zawsze i ze wszystkiego robić jaj, nawet na tym Forum się to nie przyjęło...
- dani888
- Super Kuracjusz

Odnośnie Forum to inna bajka , sam o tym wiesz , są rzeczy do przyjęcia i nie do przyjęcia , buziole przyjacielskie rzecz jasna
- dani888
- Super Kuracjusz

Sorki bo pewnie znacie wyniki
-
Gość
Granerud teraz będzie na uszach stawał żeby udowodnić, że to na TCS to tylko chwilowy dołek był. A my będziemy się wkurzać, bo naszej sympatii raczej nie odzyska
Pozdrawiam Was.
Ktoś pomoże w rozbieraniu choinki
- dani888
- Super Kuracjusz

Pierwsza seria podobała się mi gdy w pewnym momencie w czołówce byli tylko nasi chłopcy .
Druga seria - na podium Kamil - 1 miejsce , niestety na drugie wchrzanił się Granerud
Kaziu , choinka rozebrana ? U mnie też ale w swoim pokoju mam stroik jeszcze i przyozdobione okno . Mogę Ci pomóc jak coś tylko za ,,dziękuję "