Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Atina masz rację, bo ja już też mam dosyć tego siedzenia w domu, ale jeszcze trzeba trochę wytrzymać. Myślę, że za dwa tygodnie już będę wiedział, kiedy mogę ruszyć się z domu.
Zbyszku, chyba Wszyscy już dni odliczamy, bo spotkania są zaplanowane i podróże, te dalekie sanatoryjne i te do znajomych, bliskie i wciąż czekamy, wspomnieniami się karmimy i dusza życia spokojnego przez to to wszystko nie ma, bo ma już tego ograniczania zbyt wiele i chciałaby już być duszą towarzystwa wśród znajomych i przyjaciół, a tymczasem jeszcze musi maseczkę na twarz założyć.
A teraz pora do łóżka wskoczyć i z muzyką dobrą zasnąć i kolorowo śnić https://youtu.be/bxuRCOeP7Qc
Dobranoc
Witam ! Jeśli w temacie piwa ,to najlepiej smakuje w górach w fajnym towarzystwie i najlepiej ciemne >przynajmniej ja takie lubię .A za jasnym delikatnie mówiąc nie przepadam Pomarzyć dobra rzecz ,a nuż się spełni Miłego dnia ,choć u mnie dziś bez słonka.
Ewanka ciemne w górach , Zbyszek zimne nad morzem , a Alutka ogląda słońce przez okno , dobrze , ze w oknie nie ma krat a ja grzane winko w chłodny dzień lubię skosztować , najlepiej przy promenadzie
GIENIA pisze: 07 sty 2021 15:44
Ewanka ciemne w górach , Zbyszek zimne nad morzem , a Alutka ogląda słońce przez okno , dobrze , ze w oknie nie ma krat
Witam ! U mnie pada snieżek ,duże płatki ,ale czy się utrzyma ? Temperatura wokól zera Jeśli morze to super się tam czuję ,tylko bardzo długa droga, a do gór blisko i też pięknie.Miłego dzionka