Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
...i zasypało wszystko na...BIAŁO-pisaliście o śniegu i właśnie u mnie pierzyna u góry się rozerwała a Ysego to rzeczywiście zasypało chyba że poleciał za swoimi latającymi podopiecznymi w cieplejsze miejsce ,Pozdrowienia ,Serdeczności i Buziole Przesyłam ,Miłego Wieczoru i Nocki Życzę
Jak byś tak mocno nie Świeciło Słoneczko to i śnieg by się utrzymał u mnie resztki białego a kiedy następna dostawa to nie wiadomo ,Pozdrawiam ,Miłego Wieczoru Życzę i Buziole Przesyłam
Ja przyznaję się wczoraj WIDZIAŁEM PANIĄ ZIMĘ
Na autostradzie A-4 .
W okolicach węzła Strzelce Opolskie oraz wzniesienia Góry Św Anny Śniegu było na poboczach na dobre 20-30 cm i sypał śnieżek tak mocno że 90 % jadących prawie zatrzymało się i jechało z prędkością niecałe 50 km/h
W Katowicach i Wrocławiu Św Piotr trzepał poduszkę trawniki zmieniły kolor na biało zielone
Dobry wieczór
Spóżniona ,rano nie zdążyłam zagościć
Poszukiwany Ysy ,ostatnio nie ma na forum
Basiu , spóźniona na kawusie
Wieczór z opadami mokrego śniegu
Cisza w eterze ,hello nocne marki ,pozdrawiam
Hej Nocni .
Grażynko cisza bo albo zajęci swoimi sprawami albo brak chęci na wchodzenie na NS z wiadomych powodów , niestety... Sama rzadziej wchodzę bo niektóre wpisy zwalają mnie po prostu z nóg .
Chęć odbierają...ot i co . Poza tym mam pilne sprawy do załatwienia (ZUS) i będę wpadać w miarę możliwości . Pozdrawiam Ciebie i resztę towarzystwa , dobrej nocki .
Wszyscy zaglądający Bardzo Mile Widziani Dani nie daj się zwariować i zadbaj o swoją przyszłość Darku rozumiem że już w domciu, Pozdrawiam Wszystkich jak zwykle Serdecznie nie zależnie od tego czy wpadają na poranną kawusię czy nie ,chcą się szczepić czy nie-każdy ma swój rozum i jest na tyle świadomy co jest dla niego bezpieczne i sprzyja zdrowiu i zachowaniu w dobrej kondycji czy wręcz życiu