Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Opis miejscowości uzdrowiskowych. Fotografie. Otoczka pobytów w sanatoriach. Nieco rozrywkowo, nieco turystycznie. Co warto zobaczyć, gdzie się rozerwać.
Już myślałem, że ktoś to rozwiązał. Mam wrażenie, że gdzieś widziałem, ale ...
... no właśnie, ale gdzie? Coś mi się zdaje, że rozwiązanie będzie proste,
a ja się kręcę w kółko i ni chu, chu.
Ten budynek z pierwszej fotki stoi za dolną stacją kolejki na Palenicę.
To pokoje gościnne "Pod kolejką". Widziane od strony ... kolejki.
A to wszystko oczywiście w ... Szczawnicy. p.s. udało Ci się. Przegoniłaś mnie przez wszystkie uzdrowiska w górach.
Jak ja się cieszę,że mi się udało .... przegonić Mistrza po uzdrowiskach
I brawo Dzia_dku to ten budynek
Pokoje gościnne "Pod kolejką"....jest tam restauracja "Pod kolejką" oraz wypożyczalnia rowerów Pod kolejką Urban
I oczywiście zdjęcie zrobione w Szczawnicy wracając kolejką z Palenicy