Krynica-Zdrój 5.12.2013 z Torunia

Planujesz wyjazd do sanatorium? Wyjeżdżasz do sanatorium, szpitala, chcesz się umówić z kimś kto również wyjeżdża w to samo miejsce w podobnym terminie? Chcesz dowiedzieć się co zabrać lub jak było? Tu możesz nawiązać kontakt.
Ja-ga
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 20 wrz 2013 19:12
Oddział NFZ: Lubelski

Re: bunia59

Post autor: Ja-ga »

No jestem, jestem. Pogoda przepiękna. Jestem tu od soboty i codziennie słońce, nieco śniegu na zboczach i lekki mrozek.
Pomysł z pocztą już ci podsunięto. I jest to na pewno dobre rozwiązanie. W Leśniku jest ciepło, więc kilka bluzek z krótkim rękawem na zabiegi i w ogóle na pewno się przydadzą. Nie wiem jak w twoim. Tu proponują basen, więc jeśli jesteś zainteresowana, bierz akcesoria kąpielowe. Kijki wzięłam< ale dopiero dziś je użyję, bo zabiegi skutecznie weryfikują moje plany, mimo że wszystkie mam rano do 11.00. Prognozy pogodowe na 2 tygodnie były obiecujące. Nie odzywałaś się, więc konwalii nie będzie.
Nie wiem, czy wyczerpałam temat. Jakby co to pisz. Odezwę się niebawem.
pa :D
bunia59
Kuracjusz
Kuracjusz
Na forum od: 03 lis 2013 16:30
Oddział NFZ: Kujawsko-Pomorski
Staż sanatoryjny: 0

Post autor: bunia59 »

hmm- obiecałaś, obiecałaś , zatem może szyszki??? (hi hi), a ciszę sorrki. Zatem wypoczywaj i baw się, może uda nam się spotkać. Serdecznie pozdrawiam Gabi
bunia59
Kuracjusz
Kuracjusz

zapomniałam przesyłam Tobie co prawda wirtualne, acz szczere kwiatuszki :kwiat: :kwiat: :kwiat: :kwiat: :kwiat: :kwiat:
Ja-ga
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz

:serce: To jutro idę na Górę Parkową, więc postaram się znaleźć jakieś ładne. A ty w końcu wiesz jakim środkiem przybędziesz?
Mój sąsiad od stolika jest z Torunia, no ale po "pierwsze primo" nie wiem czy ma samochód, a "po drugie primo" terminy się nie zgadzają.....
Pa
bunia59
Kuracjusz
Kuracjusz

Serdeńko uważaj jak będziesz wchodzić na tę górę, może lepiej już nie szukaj (hi hi), wyjeżdżam w czwartek około północy autobusem do Krakowa, przesiadka i do Krynicy. Troszkę się denerwuję, gdyż pogoda ma się zmienić na gorsze, natomiast teraz piekę makowce i serowce dla dzieci. W innym przypadku by nie nie wypuścili :lol: :lol: :lol: pozdrawiam
Ja-ga
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz

Byłam, wróciłam, kijki się przydały, a i szyszki mam :) Nie śledzę pogody, ale sąsiad mówił, że ta zmiana tylko na 2 dni.
Mam nadzieję, że to prawda. Dziś byłam na koncercie, ale trzeba tam być dużo wcześniej i nie było miejsc. A na stojąco jakoś mi muzyka nie wchodzi.
Uwielbiam makowce...........................................................................................................................
Masz piękne imię Gabi. Do zobaczenia. Jadzia. :!:
bunia59
Kuracjusz
Kuracjusz

... powiadasz, że szyszki już masz- świetnie,kijki też zabieram, pogodę trzymaj, wyglądaj słoneczka na nieba suficie i mnie :lol: przyjeżdżam autobusem, gdyż w dobie naszej cywilizacji jest to jedyny poprawny środek lokomocji!!!. Dzięki, że podoba się Tobie moje imię, a w dzieciństwie długo mi się nie lubiłam swego imienia, ale cóż do wszystkiego trzeba dorosnąć-prawda.Zatem do zobaczenia Jadziu, ufam, że uda nam się spotkać. Pozdrawiam
Ja-ga
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz

Witaj w Krynicy!!!!!!
Pogoda jak widzisz nie najgorsza. Miałam dla ciebie nie tylko szyszki, ale i szyszkowy bukiecik, który niestety pofrunął gdzieś w nocy. Zobacz, może jest u ciebie na balkonie???
Mam nadzieję, że się odezwiesz "zaniebawem"?
Twoje imię podoba mi się do tego stopnia, że chciałabym takie nosić, bo i ja nie jestem zadowolona ze swojego. Wybrała mi je siostra i dobrze, bo mama chciała mnie ochrzcić ....Teodozja!!!!
Czekam na odzew z twojej strony, a jak nie masz dostępu do internetu, to spróbuję cię odszukać. :idea:
Pa
bunia59
Kuracjusz
Kuracjusz

Jestem, jestem i ku memu zdziwieniu piękny bukiet z szyszek, to ,ze ja jestem florystką to wiem, acz spostrzegam, iż konkurencja mi wyrasta :D :D :D. I co teraz wirtualna koleżanko- tak zwyczajnie powinniśmy się spotkać-Prawda? Napisz jak to widzisz. Pozdrawiam Gabi
Ja-ga
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz

Witaj. :D
Tak. Żarty się skończyły. Musimy się spotkać. Ja dzisiaj po południu ( na 15.00) idę na balet do starego Domu Zdrojowego, bo nie wiem czy wiesz, ale główna pijalnia nieczynna i wszelkie koncerty odbywają się w sali balowej.
Oczywiście jest tłok i trzeba być co najmniej 20 min. wcześniej. Jeśli nie masz po południu zabiegów, to możemy się spotkać np. 14.30 obok tego Domu na rogu jest "Czekolada i zdrój" Ja chadzam w czerwono czarnej kurtce, czarnych spodniach i pewnie będę miała czerwone kijki, oraz mały brązowy plecak. Jeśli będzie bardzo wiało to wchodzimy do środka na chwilę, coby się poznać. Co ty na to? :?:
Zajrzę przed obiadem, mam nadzieję, że się odezwiesz do tego czasu....
ODPOWIEDZ