Zosia pisze: 18 sty 2021 21:04
Atinko też miałam być szczepiona w środę i odwołane nie wiadomo do kiedy. NFZ powiedziało, że do końca stycznia najpewniej nie da rady wyszczepić grupy 0 a termin wyszczepienia 0 kończy się 31.01. Skierowanie ważne do końca lutego a 1 już według ustaleń nie będzie można się szczepić . Pewnie przesuną bo już dziś mówili w telewizji raz do 15 lutego drugi raz do końca ale zapomnieli widać terminu wydłużyć lub w ogóle go znieść... do kiedy i podać do wiadomości, i taka informacja nadal widnieje na stronie szpitala . Taką też informację dziś przekazała nam Pani koordynator szczepień. W naszym szpitalu (węzłowy) szczepionek po prostu nie mają . To co dzieje ..... to brak słów. Myślę, że nawet niektórym z Was trudno zrozumieć co piszę

.
Zosiu
Podziwiam TWÓJ SPOKÓJ
Pan Minister cały Czas powtarzał
Otrzymane szczepionki dzielimy na DWA .
Aby były jako kolejna DAWKA
Ok
POJAWIA się PROBLEM że Głowny dostawca obniża produkcję .
ok
Teoretycznie trwają szczepienia ,ale na rynku Pojawiają sie w drugim obrocie 100% Szczepionki ( Już dziś Potwierdzone)
Teoretycznie trwa Akcja Szczepienia Personelu Medycznego
ok
Ale okazuje się ,że Wielu MEDYKÓW pomimo zapisania się Nie znajduje się na Listach Bo Nagle Brak List czy Brak Szpitali ( Tak Brak jednego z miejskich szpitali na Śląsku -wczoraj odkryto że nagle mamy Szpital ,którego nie ma

)
Na Marginesie Moja Córcia Pracująca w szpitalu Covidowym Zakaźnym Nadal nie jest zaszczepiona bo Brak Szczepionek czy liczba chętnych jest większa.
Dziś dowiedziałem się że sąsiadka Pracująca jako chyba biuro księgowe skorzystało ze szczepień ( Pierwsze szczepienie) jako instytucja powiązana .
Prócz sąsiadki Księgowej - zapisała Męża dwóch synów i synowe - Można Można
Kolega Ratownik Medyczny miał dwa Terminy jest przesuwany na Kolejny aż musze sprawdzić jego stan Fejsie.
Wczoraj Pan Minster Ogłasza że stworzono NOWĄ Kolejkę czy Grupę
Do Grupy 1 Mają być dopisani Ludzie ze schorzeniami przewlekłymi ???
Kolejny Pan Doktor w TV Twierdzi że 80% populacji powyżej 50 roku Życia ma Choroby Przewlekłe
Prawdopodobnie wpisano Rodziców wcześniaków
Wykreślono Prokuratorów
Wpisano Nauczycieli szkół podstawowych ? Ale czy na pewno
Wpisano tajniaków bo fajnie bili Panie na strajkach.
Czy KTOŚ Panuje nad tym ????