Wypowiem się jako samiec z gatunku ssaków naczelnych.Sloneczko pisze: 07 sty 2021 17:09 Halinka...... normalna kobietka i z poczuciem humoru![]()
Nie wróże jej dobrze bo raczej Ci panowie wolą piękne , zgrabne![]()
i głupiutkie panie po 60 tce![]()
Wolałabym się mylić bo kobietka jest super......jak na pierwszy odcinek programu![]()
Zobaczymy co będzie dalej![]()
Mężczyźni są z reguły wzrokowcami. Z tego powodu penie o atrakcyjnej powierzchowności mają łatwiej przy nawiązywaniu znajomości.
Jeśli facet potrzebuje atrakcyjnej, reprezentacyjnej partnerki, to taką wybierze i najlepiej o pokolenie młodszą, by tej atrakcyjności wystarczyło na dłużej.
Jeśli potrzebuje partnerki życiowej, to będzie badał co pod tą powierzchownością się kryje. Gdy będzie mu pasowało, to jest kontynuacja znajomości. Jeśli nie, to szuka dalej. Może nawet mniej atrakcyjnej.
Oczywiście zgoda drugiej strony jest konieczna.
Uczestnicy programu przebywają ze sobą niemal 24 godziny na dobę, więc mogą się choć trochę bliżej poznać. Dlatego też żadnej z pań nie odbierałbym szans na znalezienie drugiej połówki.
Co do kobiet, nie wiem, nie znam się, ale się wypowiem. Podejrzewam, że przystojny pan na dzień dobry też ma łatwiej, dopóki nie zabierze głosu.
Moje "wywody" nie dotyczą zdesperowanych osób płci obojga.
Na koniec - oglądałem tylko 1 odcinek I serii, więc jestem teoretykiem.