Sanatorium miłości

Tu można inicjować tematy niemieszczące się w zakresie innych kategorii.
Awatar użytkownika
Andrzej1958
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 23 maja 2018 19:18
Oddział NFZ: Lubelski
Staż sanatoryjny: 5
Podziękował: 13 razy
Podziękowano: 79 razy

Re: Sanatorium miłości

Post autor: Andrzej1958 »

Sloneczko pisze: 07 sty 2021 17:09 Halinka...... normalna kobietka i z poczuciem humoru :D
Nie wróże jej dobrze bo raczej Ci panowie wolą piękne , zgrabne :P
i głupiutkie panie po 60 tce :P
Wolałabym się mylić bo kobietka jest super......jak na pierwszy odcinek programu :)
Zobaczymy co będzie dalej :P
Wypowiem się jako samiec z gatunku ssaków naczelnych.
Mężczyźni są z reguły wzrokowcami. Z tego powodu penie o atrakcyjnej powierzchowności mają łatwiej przy nawiązywaniu znajomości.
Jeśli facet potrzebuje atrakcyjnej, reprezentacyjnej partnerki, to taką wybierze i najlepiej o pokolenie młodszą, by tej atrakcyjności wystarczyło na dłużej.
Jeśli potrzebuje partnerki życiowej, to będzie badał co pod tą powierzchownością się kryje. Gdy będzie mu pasowało, to jest kontynuacja znajomości. Jeśli nie, to szuka dalej. Może nawet mniej atrakcyjnej.
Oczywiście zgoda drugiej strony jest konieczna.

Uczestnicy programu przebywają ze sobą niemal 24 godziny na dobę, więc mogą się choć trochę bliżej poznać. Dlatego też żadnej z pań nie odbierałbym szans na znalezienie drugiej połówki.

Co do kobiet, nie wiem, nie znam się, ale się wypowiem. Podejrzewam, że przystojny pan na dzień dobry też ma łatwiej, dopóki nie zabierze głosu.

Moje "wywody" nie dotyczą zdesperowanych osób płci obojga.

Na koniec - oglądałem tylko 1 odcinek I serii, więc jestem teoretykiem.
RudaAndzia
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 03 lis 2019 13:01

Post autor: RudaAndzia »

Andrzej, a tak jako wzrokowiec to jak mam rozumieć tą atrakcyjność kobiety, bo tak napisałeś o powierzchowności, atrakcyjności i o wieku kobiety, gdyś tak coś więcej to wiedziałabym jaki los mnie czeka ;) 8-) :oops: :D
Ogólnie jeżeli chodzi o uczestników ""Sanatorium M..." to sympatyczni ludzie z bogatym bagażem doświadczeń, trudnych życiowych decyzji i problemów, ale nie poddają się i walczą o swoje szczęście i szukają drugiej "połówki", w której chcą mieć wsparcie i czerpać radość z bycia z tą ukochaną osobą. :serce:
Awatar użytkownika
Andrzej1958
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz

Andziu jaki zgotowałaś sobie los, taki Cię czeka. ;) :lol: :lol:
"Atrakcyjna powierzchowność" to jest to co widać.
RudaAndzia
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz

Andriu, cóż nie "wszystko złoto, co się świeci", 🤑 :lol: :lol: ciekawe 🤔 tylko jak mnie rozpracowałeś😳, "kurka wodna" w wywiadzie pracujesz czy co :shock: 8-) albo szarlatan z Ciebie, bo raczej nie mój małż: :twisted: :lol: :lol:
Awatar użytkownika
Andrzej1958
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz

Twój mąż na pewno nie, bo moja żona komputera nie dotyka, a telefon ma z tych mocherowych. ;) :lol: :lol:

Ani szarlatan, ani wywiadowca, tylko prosty inżynier, nawet nie inżynier dusz. ;) :lol: :lol:
RudaAndzia
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz

To kiepsko trafiłam, sądząc po tym co napisałeś ;) 8-) :lol: :lol:
Ale inżynier to już brzmi nieźle 😳🤔, pewnie na tych mailach frywolnych się znasz, bo ja nic nie kumam🐸 i może tak w ramach mocherowej pomocy od strony technicznej randkę rozpoczniemy :lol: :lol:
Awatar użytkownika
Andrzej1958
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz

Z tym trafieniem, to masz rację.
Do frywolnych maili, jeśli się trafiają, używam klawisza "delete". Nie otwieram tych wiadomości - nadawca jak i temat wskazuje na frywolność.
I jest to sprawdzony sposób.
Czyli z mocherowego flirtu nic nie będzie. ;) :lol: :lol:
ZenekM197
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 27 cze 2020 20:53
Oddział NFZ: Podkarpacki

Post autor: ZenekM197 »

Andrzej z Rudą tematy pomylili ;) 8-) :lol: :lol: , ale tutaj chyba nawet lepiej im wychodzi niż w tym właściwym :lol: :lol:
Powinniście temat zmienić ;) :D
Jeżeli zaś chodzi o "Sanatorium Miłości" to mam już kilka faworytek :serce: , nie powiem, o które Panie chodzi, ale moim zdaniem Wszystkie są wrażliwe :kwiat: i życie ich nie rozpieszczało, ale może w tym programie odnajdą to czego szukały przez całe życie. Oj, chętnie też bym tam z Paniami porandkował :serce:
Awatar użytkownika
ewana
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 09 lut 2020 07:23
Oddział NFZ: Świętokrzyski

Post autor: ewana »

Witam ! też oglądałam i uważam podobnie jak Felice ,taka miła Halinka nie jest widoczna dla mężczyzn.Największe szanse na zauważenie ma Teresa.
Ma w sobie to coś ! Krysia też jest nie brzydka ,ale trochę nijaka.Z panów Edward chyba nie widzi się w lustrze ,Wiesław typowy Narcyz!albo ma wszystko w nosie .No cóż ten Zbigniew to będzie miał wzięcie i jeszcze Władysław .No i zobaczymy co dalej ,może jakiś pan intelektualnie błyśnie,to byłby chociaż do rozmowy :lol:
Awatar użytkownika
To_ja_Jowita
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 27 sty 2017 22:02
Oddział NFZ: Mazowiecki
Staż sanatoryjny: 4

Post autor: To_ja_Jowita »

rozkręca nam się również Janina, niebrzydka, niewysoka, zgrabna i na ostatniej "randce" odsłoniła duszę romantyczki recytując Tetmajera "mów do mnie jeszcze", nie powiem podobało mi się ...
ODPOWIEDZ