Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Cześć Słoneczka , zakupy zrobione, śniadanko jedzone i za chwilkę do lekarza . Robi się ciepło, to chlapa zagości i śniegowce trzeba będzie założyć... tylko skąd je wziąć jak mam gumofilce
Miłego i spokojnego
Dzień dobry Pogaduchy
Andy zakładaj na nogi co tam masz pod ręką i na saneczki albo jabłuszko i hej z górki zjazd dzieciakom pokaż jako doświadczony saneczkarz
U mnie też po śniadaniowych jajeczkach z dodatkami
Andy, ale do lekarza chyba w ramach teleporady czy szczęśliwy los wygrałeś i wizyta w gabinecie się odbędzie
Spadam, bo biurko mi się uginać zaczyna, a tu ciągle jeszcze coś donoszą
Miłego dnia życzę
Dzień dobry
Śnieg nasypał ,lekki mrozik trzyma
Niedzielne zabawy , na śniegu z wnusią ,inne dni w codzienności
Odgarnanie śniegu ,jak to zimowo
Wizyty lekarskie udało mi się osobiście ,ale mniej korzystam
Jak zawsze w pracy ,klikam pozdrowienia
Margot , wszystkiego najlepszego ,urodzinowo -imieninowego
Poranną kawusie pozostawię z niespodzianką
Trzymajmy się w zdrowiu
Dobry wieczór Pogaduchy
Andy wsiąkł u lekarza , bo cisza w eterze albo zima Wszystkich zaskoczyła i łopatki w ruch poszły, bo do samochodu nie da rady się dostać
Miłego wieczoru życzę i znaki, chociaż w dwóch słowach, że życie jest kolorowe , bo już nie wiem, co o tym wszystkim mam sądzić, bo cisza na Forum jakiej jeszcze nie było albo ja nie pamiętam